Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

ECW nun Kapanışı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan molican2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

nxt bence gereksız bişey ecwyi cok severdim /:

WWE büyük Hatalar Yaptı ECW ya Kapamak jeff İ atmak Extreme ci kİm kaldı Sadece Matt Extremce Kimler Gitti Tommy Dreamer Jeff Hardy WWE Böyle giderse Batar

ecw daha gÜzeldİ onun yerİne nxt saÇmaliĞi Çikti. Ne oldu : Ecw gİttİ İÇİn wwe'de %30 cİvarinda reytİng ve nxt salaklarinin yaptiĞi saldirilar sonucu %25-30 cİvarinda hayran kaybettİler İŞte olan bu. Bana kalirsa ecw, nxt'e bİn basar

mc bunu kapatmasındaki amaç meclisdeki bir yere girebilmek için ecw de kanda vardı wwe diğer brandlarında artık o yüzden yok hak veriyorum sana sen gidip bir matt hardy bir cm punku neden ecw den alırsın ben maçalrını izliyorum harikalar çokda zevkli oluyor artık 10 yaşındaki çocuklar çok şeyler biliyormuş gibi bilgihandan duydukları bişelerle artislik yapmaya çalışıyolar extremci kim kaldı jeff gittikten sonra sadece matt kaldı biraz da son ppvye değinmek isterim hayatımın en rezalet senaryosunu gördüm ilk sd den başlamak isterim bu maçı alması gereken 3 kişi vardı cristian matt cody bu adamların önceki kariyerlerini düşürürsek son 2 yıldır aldıkları kemerler yok matt hardy geçmişine bakın tag kemerleri us kemeri ecw ama adamı 2 yıldır kemer maçına çıakrmıyolar sebebide bana kalırsa jeff sonrada gel wwe izle nerde adalet sen cristiana matte kemer vermezsen wwe anca çocuklar izler sen gidip orda daha ringdew gözükmeen mize kemer verirsen dicek bişeyim kalamz benim

Katılıyorum

aynen mıtb bile mize gitti bence tek hakeden vardı orda oda randy orton du adamın kariyerinde bakın kaç kere wwe ve whc aldı ne diyelim artık kemeri maçları bırakın mıtbyi bile alamaz oldu aynı şekilde y2j ne kariyerili adam suan onun kadar kariyere sahip varmı?yok game yok zaten belli değil belide yeni gm odur

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri