Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

ECW nun Kapanışı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan molican2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

molican2

Level 2
Üye
Konular
13
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar sizinle ECW ´yu ve kapatılmasını anlatıcağım tabikide kendi düşüncelerimide ekleyerek .

ECW neden kapatıldı ?
Neymiş ECW Syfy ´da reyting yapamadığı nedeniyle 2010 yılında Mr.Mcmahon tarafından kapatıldı .
Bla bla bla . Saçmalık ! WWE süper yıldız kıtlığı çekiyor . 2009 ´da tüm süper yıldızlar birbirleriyle çekişince bu süper yıldız ihtiyacı arttı . WWE kendine yeni süper yıldız bulamayınca sırasıyla Matt Hardy , Evan Bourne , Mark Henry , Jack Swagger gibi isimleri aldı . ECW ´yı batırdılar . 4 tane yıldızla aylarca idare etmeye çalıştılar . William Regal , Ezekiel Jackson , Vladimir Kozlov , Christian yaklaşık 4-5 ay çekiştiler . Doğal olarak ECW çok sıktı . Sen o brand ´a adam almazsan tabiki reyting yapmaz . Aslında reyting yapmadı işin bahanesi . ECW ´nun kapatılması Mr.Mcmahon ´un ve WWE yönetiminin 2007 , 2008 , 2009 yıllarındaki sorumsuzluğunun sonucudur . Yani ECW aslında WWE ´nin superstar kıtlığı yüzünden kapatıldı .

ECW ´nun getirdikleri
6 tane jobber için koca brand harcandı . Ne getirdi ? Ne mi getirdi ? Cevap şu : Randy Orton - John Cena gibi isimlerle RAW ´da arada maça çıkıp yenilecek güreşci sayısı arttı . Hadi tamam 6-7 kişi aldınız . Neden gitmeleriyle oluşan boşlukları doldurmadınız ? Tekrar söylüyorum Smackdown - Raw ´a %2 reytingden başka bir şey getirmedi bunlar .

ECW ´nun götürdükleri
Geldik uzun listeye . ECW kapatılınca ne mi gitti . Extreme gitti . Arada bir Extreme maçlar izliyorduk . Oda gitti . WWE çocuk şovu olmaya başladı . Ne mi gitti . Brand çeşitliliği . PPV ´lerde daha çok gerekli maç izliyorduk .
Ne mi gitti . Takip sıklığı . Haftada 3 gün heyecanla WWE.COM ´a girip izliyorduk . Superstar ´lar gitti . 2 kere heyecanla bir kere maç izlemeye girmeye başladık . Ne mi gitti . Mid-Carder ´lar Jobber olmaya başladı . ECW ´da Mid-Carder ´lar ana maçlara çıkıyordu . Bura kapanınca değerleri azaldı . Mesela Morrison . Smackdown ve Raw ´da değeri düşünce ECW ´ya gidip ECW title alabilirdi . Buda gitti . Ne mi gitti . ECW Title . Kemer sayısı azaldı . Doğal olarak kemer maçlarıda azaldı . Ne mi gitti . Mid-Carder ´ların kemer alma şansı . ECW Title alabiliyordu eskiden Mid-Carder ´lar . Şimdi 40 yılda bir İntercontinental veya United States alabiliyorlar . ECW kapatıldı . Ne mi gitti . WWE ´nin eski haline dönme şansı . WWE Smackdown ´uda basitleştirince haftada bir maç izlediğimiz bir maç haline geldi . WWE benim için eskiden bir yaşam tarzıydı . Şimdi bir hobi oldu . Bence Wwe çok büyük bir yanlış yaptı . Umarım hatasını düzeltir .

mc bunu kapatmasındaki amaç meclisdeki bir yere girebilmek için ecw de kanda vardı wwe diğer brandlarında artık o yüzden yok hak veriyorum sana sen gidip bir matt hardy bir cm punku neden ecw den alırsın ben maçalrını izliyorum harikalar çokda zevkli oluyor artık 10 yaşındaki çocuklar çok şeyler biliyormuş gibi bilgihandan duydukları bişelerle artislik yapmaya çalışıyolar extremci kim kaldı jeff gittikten sonra sadece matt kaldı biraz da son ppvye değinmek isterim hayatımın en rezalet senaryosunu gördüm ilk sd den başlamak isterim bu maçı alması gereken 3 kişi vardı cristian matt cody bu adamların önceki kariyerlerini düşürürsek son 2 yıldır aldıkları kemerler yok matt hardy geçmişine bakın tag kemerleri us kemeri ecw ama adamı 2 yıldır kemer maçına çıakrmıyolar sebebide bana kalırsa jeff sonrada gel wwe izle nerde adalet sen cristiana matte kemer vermezsen wwe anca çocuklar izler sen gidip orda daha ringdew gözükmeen mize kemer verirsen dicek bişeyim kalamz benim

WWE HARBİDEN DE bebe şovu oldu çok berbat hale geldi bide NXT saçmalığı çıktı digiturkte o extreme sport da tna fln var euro sport da farklı güreş programları var onlar daha heycanlı digiturku olan herkez euro sportda vintage collections ı öneririm çok zevkli bret hartın filan eskiden yaptığı güreşleri veriyo eski güreşcilerin dövüşlerini veriyo 1995-1996 yılından eski ama smackdown-raw dan çok daha keyifli öneririm

Adil55 sana katılıyorum zaten bilgehan demirin sitesinde izleyici rekorları kıran smackdown deyince gülme krizlerine girdm türkiyede bebelerden başka kimse izlemiyo zaten çoğununda annesi babası izlemelerine izin vermiyor.Çok saçmaladılar artık programı sürekli aynı kişiler aynı kemeri kazanıyor nolcak wwe şampiyonluğunu matt hardy cm punk yada christian kazansA sürekli john cena sheamus randy orton bu üçlü(Randy Orton ocağın başından beri kazanamadı ama...) Şimdi shawn micheals triple-h gitti Millet DX i istiyor legacy dağıltı millet legacynin ortalığı karıştırmasını istiyor jeff hardy gitti (jeff i sevmem ama..)Cm punka dersini verebilirdi ve bu programı daha keyifli hale getirebilirdi.Raw da en çok hayranı olan kişi John Cena (Bebelerin Hayranı) haftalardır NXT den dayak yiyo hani sen NEVER GİVEUP dın ???Mark Henry Wade Barett e yenildi o cüssede bi adamın o çaylağa yenilebileceğine inanıyormusunuz???Ya Big Show??? Adamı Bi ara Jerichoyla daha sonrada The Miz le Takım yaptılar.Sonucunda Ne oldu.Büyük bir saçmalık.Big Show gibi bi yıldızı daha önceden wwe şampiyonluğu veya WHC için aday gösterselerdi şimdi şov belki olduğundan daha zevkli olabilirdi.Smackdownun Jerichosuz edgesiz jeffsiz kesinlikle tadı yok.Jeffi sözde uyuşturcu kaçakcılığı yaptığı için wwe den attılar.Edge ve Jericho Raw a draft oldu kim kaldı smackde??? Big show Rey mysterio ve Undertaker.Rey mysterioda john cena gibi bebelerin hayranı:)(: WWE Jeff Hardy gittikten sonra Matt Hardy Christian ve Cm Punk ECW den smackdowna geldikten sonra bozuldu.Mc Mahon Uçan Kaçan Extrem oyuncuların bir çoğunu ECW ye alsaydı ECW şimdi smackdowndan daha çok izlenen bir şov olcaktı.ECW kapandi noldu NXT diye bir grup çaylağın olduğu yeni bir şey açtılar.Oysa Justin Gabriel ECW ye alınsaydı Hem kendi kariyeri açısından hemde ECW için Daha Yararlı olacaktı.Zaten Smackdownun yarısı Mc Mahonun Şak şakçılarıyla dolu. Kısacası Smackdownun suyunu çıkardılar izlenmiyecek hale getirdiler ama Bir anda smackdowna jeff hardy tarzı adamlar Undertaker tarzı adamlar gelirse Şova değişik bir renk gelir bunu sizler söyliyim ;D

NxT dağılır....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri