HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Anlaması çok mu zor ? Çift biyologlu hesaplara baek-go dan kırmızı dal bonusu gelmiyor. Kemgözde olna hesabımın hem kemgöz görevi kayboldu hem de kırmızı dal bonusları gitti. Tickette bana admine ilettim diyorsun ama daha sorunu anlamadan nasıl ilettiniz çok merak ediyorum. Gereken ilgi gösterilsin artık çünkü önemli bir konu.
öncelikle benle olan konuşmalarına dikkat et.
duyurularda geçen görevlerin düzeldiğine dair bir bilgi verildi.
2) Biyolog
Baek-Go isimli NPC den bitirmiş olduğunuz biyolog görevlerinin ödüllerini tekrar alabilirsiniz.
ben bu duyuruya istinaden böyle bir cvp yazmış bulunmaktayım.. daha sonra gelen teknik ticketlerine bu gün bakabildim. bunun için özür dilerim.. buraya yazdıktan sonra durumun yanlış olduğunu anladım... ki zaten direkt olarak adminlere ilettim bu durumu.. fakat burayı hali ile editlemeyi unutmuşum....
sunuda belirteyim.. görevlerinizin bir yere gittiği yok. ileriki bakımlarda vs. yeniden baek-go dan görev bonuslarınızı alabilirsiniz.. bu karışıklık için tekrardan özür dilerim..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...