Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yakup Inal'dan şikayetçiyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xorvex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 661

Xorvex

Developer
Fahri Üye
Konular
70
Çözüm
13
Online süresi
3mo 29d
Reaksiyon Skoru
1,334
Altın Konu
2
Başarım Puanı
241
MmoLira
1,841
DevLira
47
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu @Yakup Inal arkadaştan şikayetçiyim kısaca şu açtığı konuya istinaden sistemi ekletti parasını göndermedi. Normalde dikkat ederim bu tiplere fakat bir kaç şeyden dolayı umursamadım açıkcası Kaç gündür oyalıyor normalde konu açmayacaktım engelleyip geçecektim malesef bu tarz kişiler var olacaktırda daha önce iş yapmadığım için parayı önden almak istemedim iyimser davranıp fakat paranın peşinde değilim para gönderirse tekrar göndereceğim şu konuyu açtıktan sonra bir önemi yok enayi yerine koymaya çalışıyor tek sorun sadece bu multi hesaplarıda dahil lütfen tüm hesaplarına işlem yapın gerekli kanıtları buraya ekliyorum

Ekran Alıntısı.PNG

2ıntısı.PNG

3.PNG

4.PNG

5.PNG

BU KONUŞMA DÜNE AİT BİRAZ SORUN OLDU KÜFÜR ETMEYE ÇALIŞTI ARKADAŞ SADECE KLAVYEDEN İBARET ARAYINCA ENGELLEDİ VS SONRASINDA YİNE İYİMSER DAVRANIP PARAN YOKSA HELALLEŞELİM DEDİM AMA ISRARLA GÖNDERECEĞİM DEYİP GÖNDERMEYİP ÜZERİNE NUMARADAN ENGELLEMESİDE AYRI BİR MANTIKSIZLIK OLAYI BİTİRMEYE ÇALIŞITĞIM HALDE HALA 5 OLMADAN GÖNDERİCEM DİYOR VE GÖNDERMİYOR
6.PNG

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Verilen süre içerisinde kişi foruma girmesine rağmen şikayete cevap vermediğinden dolayı, hesapları kapatılıp alışverişi durdurulmuştur. Hakkınızı yasal yollardan arayabilirsiniz.
Verilen süre içerisinde kişi foruma girmesine rağmen şikayete cevap vermediğinden dolayı, hesapları kapatılıp alışverişi durdurulmuştur. Hakkınızı yasal yollardan arayabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri