- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,334
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 1,841
- DevLira
- 47
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu @Yakup Inal arkadaştan şikayetçiyim kısaca şu açtığı konuya istinaden sistemi ekletti parasını göndermedi. Normalde dikkat ederim bu tiplere fakat bir kaç şeyden dolayı umursamadım açıkcası Kaç gündür oyalıyor normalde konu açmayacaktım engelleyip geçecektim malesef bu tarz kişiler var olacaktırda daha önce iş yapmadığım için parayı önden almak istemedim iyimser davranıp fakat paranın peşinde değilim para gönderirse tekrar göndereceğim şu konuyu açtıktan sonra bir önemi yok enayi yerine koymaya çalışıyor tek sorun sadece bu multi hesaplarıda dahil lütfen tüm hesaplarına işlem yapın gerekli kanıtları buraya ekliyorum
BU KONUŞMA DÜNE AİT BİRAZ SORUN OLDU KÜFÜR ETMEYE ÇALIŞTI ARKADAŞ SADECE KLAVYEDEN İBARET ARAYINCA ENGELLEDİ VS SONRASINDA YİNE İYİMSER DAVRANIP PARAN YOKSA HELALLEŞELİM DEDİM AMA ISRARLA GÖNDERECEĞİM DEYİP GÖNDERMEYİP ÜZERİNE NUMARADAN ENGELLEMESİDE AYRI BİR MANTIKSIZLIK OLAYI BİTİRMEYE ÇALIŞITĞIM HALDE HALA 5 OLMADAN GÖNDERİCEM DİYOR VE GÖNDERMİYOR
BU KONUŞMA DÜNE AİT BİRAZ SORUN OLDU KÜFÜR ETMEYE ÇALIŞTI ARKADAŞ SADECE KLAVYEDEN İBARET ARAYINCA ENGELLEDİ VS SONRASINDA YİNE İYİMSER DAVRANIP PARAN YOKSA HELALLEŞELİM DEDİM AMA ISRARLA GÖNDERECEĞİM DEYİP GÖNDERMEYİP ÜZERİNE NUMARADAN ENGELLEMESİDE AYRI BİR MANTIKSIZLIK OLAYI BİTİRMEYE ÇALIŞITĞIM HALDE HALA 5 OLMADAN GÖNDERİCEM DİYOR VE GÖNDERMİYOR
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Verilen süre içerisinde kişi foruma girmesine rağmen şikayete cevap vermediğinden dolayı, hesapları kapatılıp alışverişi durdurulmuştur. Hakkınızı yasal yollardan arayabilirsiniz.
- Konular
- 192
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 2mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 789
- Altın Konu
- 72
- Başarım Puanı
- 236
- MmoLira
- 17,524
- DevLira
- 24
- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,334
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 1,841
- DevLira
- 47
arkadaşın sürekli bahaneleri var konuya yazarsa şükredin

- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,334
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 1,841
- DevLira
- 47
@Normalized 24 saati çoktan geçti hocam
- Konular
- 192
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 2mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 789
- Altın Konu
- 72
- Başarım Puanı
- 236
- MmoLira
- 17,524
- DevLira
- 24
Verilen süre içerisinde kişi foruma girmesine rağmen şikayete cevap vermediğinden dolayı, hesapları kapatılıp alışverişi durdurulmuştur. Hakkınızı yasal yollardan arayabilirsiniz.