- Konular
- 129
- Çözüm
- 86
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,290
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 258
- MmoLira
- 1,851
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Toplu düzenleme yaparken bu gibi arayüzleri kullanışlı bulmuyorum ya, item_protonun bir kopyasını ben excel'de tutuyorum, lookup fonksiyonlarıyla getiriyorum isimlerini yanlarına.@MaviAy44 Paylaşım için teşekkürler aslında bu forumdada bu programın bir benzeri vardı sanırım ancak bu daha üst sürümü.
Bu programda direkt olarak dosyalarınıza seçtiğiniz itemleri yazdırabiliyorsunuz o sebeple tam olarak item ismini aratıp bulabiliyorsunuz ve ikonuda görüyorsunuz yani aslında bir tık daha kolaylaştırmak açısından kullanışlı. Tabi kendinize görede geliştirebilirsiniz içinde kaynak koduda mevcut.
Örnek kader çarkı için hazırladığım config, değişiklikleri buradan yapıp db ye toplu yüklüyorum:
- Konular
- 136
- Çözüm
- 33
- Online süresi
- 1mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,794
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 268
- MmoLira
- 19,764
- DevLira
- 154
Paylaşım için teşekkürler Emre 

- Konular
- 74
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 132
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 4,337
- DevLira
- 9
Tablo yapınız çok hoş duruyor bu aradaToplu düzenleme yaparken bu gibi arayüzleri kullanışlı bulmuyorum ya, item_protonun bir kopyasını ben excel'de tutuyorum, lookup fonksiyonlarıyla getiriyorum isimlerini yanlarına.
Örnek kader çarkı için hazırladığım config, değişiklikleri buradan yapıp db ye toplu yüklüyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 156804
Daha az bilgili, yeni başlamış ve bu kadar detaylı tablo tutmuyorsanız işinize yarar ancak sizinkisi çok düzenli ve çok detaylı biraz daha ileri seviye. Bu program biraz daha beginner friendly tarzında. Sürümde item_list ve item_names kullanarak çekiyor isimleri ve tag dosyalarını. Bir ara böyle bir örnek tablo yapınızı paylaşmak isterseniz belki buna göre yeni sürümlerlede güncellerim daha detaylı işleyiş herkesin işine çok yarar.- Katılım
- 16 Tem 2019
- Konular
- 715
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 6mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,109
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı
- 309
- MmoLira
- 19,556
- DevLira
- 122
Bu güncel hali çok daha güzel olmuş en yakın zamanda kendim de kullanacağım emeğinize sağlık@MaviAy44 Paylaşım için teşekkürler aslında bu forumdada bu programın bir benzeri vardı sanırım ancak bu daha üst sürümü.
Bu programda direkt olarak dosyalarınıza seçtiğiniz itemleri yazdırabiliyorsunuz o sebeple tam olarak item ismini aratıp bulabiliyorsunuz ve ikonuda görüyorsunuz yani aslında bir tık daha kolaylaştırmak açısından kullanışlı. Tabi kendinize görede geliştirebilirsiniz içinde kaynak koduda mevcut.