xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

KemgÖz kayboldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Volvos40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakterin görevi bozuk, bunun için ticket atması gerek. Böyle yorumlar atarsan sonuç iyi olmaz senin için.

Ticketlere cevap geliyor mu ? Sorunun çözümü hakkında duyuru vb. açıklamalar var mı ? Hakaret edilmediği sürece istediğim eleştiriyi yapabilirim hakkında. Beni tehdit edici herhangi cümle kuramayacak olan kişi sensin.

Ticketlere cevap geliyor mu ? Sorunun çözümü hakkında duyuru vb. açıklamalar var mı ? Hakaret edilmediği sürece istediğim eleştiriyi yapabilirim hakkında. Beni tehdit edici herhangi cümle kuramayacak olan kişi sensin.
Ticketinizin linkini özelden bana atarsanız yardımcı olurum, benim mesajımda da herhangi bir tehdit yok sadece belirttim.

Ticketinizin linkini özelden bana atarsanız yardımcı olurum, benim mesajımda da herhangi bir tehdit yok sadece belirttim.

Tickete atılan cevaplarda herhangi bir şey yok. DNangel cevapladı ticketi. admine ilettiği söylüyor ancak admin zaten durumdan haberdar. Sorunun çözümü hakkında bir şey yok. Sorunun ne zaman çözüleceği hakkında da bir şey yok.

Tickete atılan cevaplarda herhangi bir şey yok. DNangel cevapladı ticketi. admine ilettiği söylüyor ancak admin zaten durumdan haberdar. Sorunun çözümü hakkında bir şey yok. Sorunun ne zaman çözüleceği hakkında da bir şey yok.
Ben Bug bildirim ve hesabım çalındı kategorilerinde görevliyim. Emin olun o kısımlarda hiç bir tickete bakılmamazlık yapılmıyor. Herhangi bir sorun veya sorunuz olursa özel mesaj atın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri