Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Abicim gidin elinizden ne geliyorsa yapın, dönüşüm mü alıyorsunuz kristalmi alıyorsunuz şeftalimi herneyse, yapın hazırlığınızı savaş açın savaş. Toplama loncanızı mavi2de darmaduman ettiğimizi, sarı 2de dans ederken içeride afk numarası yaptığınızı ne çabuk unuttunuz 8) HODRİMEYDAN SAVAŞ AÇIN SAVAŞ. Geçen seferki gibi savaşı kabul edipte girmemezlik yapmayın tabi 8)Ah be özenti gençlik.Klavyenin dili yokki sahibine sövsün,Sende haklısın Sanaldan atıp tutmak sanalcılara kolay olur. 7 kişiye ölmeyen toplama lonca. 4 kişiye ölüpte dönüşüm dönüşüm diye ağlamakta dogru sende haklısın cakma sanalcı :m08:
Ali abicim sana gelince, o kafanızda kurduğunuz paranoyalardan bir kurtulun. Varsa bir gördüğünüz, bildiğiniz yazın. Öyle yok loncanızdaki konuşmalardan haberdarız yok öyle yok böyle bu entrikalarla bir yere varamazsınız, basit numaralarınızla dağıtabileceğiniz bir lonca değiliz 8) Varsa kanıtı olan buyursun paylaşsın, seyirciye oynamayın. Madem ki hoplaya zıplaya gelmişsin, buyurun gelin sizide keselim.Kimin ne halt yediğini herkes biliyor merak etme sizin loncada geçen konuşmalarınızdan bile haberimiz var abisi sen rahat ol :ka19:
Bizi kendine düşman olarak gören herkese HODRİMEYDAN diyorum varmı ötesi, icraat icraat diye şakıyıp duruyorsunuz hadi icraat ile karşılık verin.
Abicim gidin elinizden ne geliyorsa yapın, dönüşüm mü alıyorsunuz kristalmi alıyorsunuz şeftalimi herneyse, yapın hazırlığınızı savaş açın savaş. Toplama loncanızı mavi2de darmaduman ettiğimizi, sarı 2de dans ederken içeride afk numarası yaptığınızı ne çabuk unuttunuz 8) HODRİMEYDAN SAVAŞ AÇIN SAVAŞ. Geçen seferki gibi savaşı kabul edipte girmemezlik yapmayın tabi 8)
Ali abicim sana gelince, o kafanızda kurduğunuz paranoyalardan bir kurtulun. Varsa bir gördüğünüz, bildiğiniz yazın. Öyle yok loncanızdaki konuşmalardan haberdarız yok öyle yok böyle bu entrikalarla bir yere varamazsınız, basit numaralarınızla dağıtabileceğiniz bir lonca değiliz 8) Varsa kanıtı olan buyursun paylaşsın, seyirciye oynamayın. Madem ki hoplaya zıplaya gelmişsin, buyurun gelin sizide keselim.
Bizi kendine düşman olarak gören herkese HODRİMEYDAN diyorum varmı ötesi, icraat icraat diye şakıyıp duruyorsunuz hadi icraat ile karşılık verin.
Sen sabah yüzünü yıkamadan önce foruma girip mesaj mı yazıyorsun? Bu nasıl işsizliktir. Eskileri konuşmaya bile girme bence hiç
Cünkü 2 kişiden fazla değildiniz sığıntı gibi Kim cağırır O . He pacanız nerde sıkışır ahmet yetişş leri ne cabuk unuttunuz. Valla yılanız başını kücükken eziceksin yoksa böyle büyüyüp mide bulandırır buna birkez daha şayit oldum Ben sana laf cakmaktan bıktım sen cakılmaktan bıkmadın hala burda ağlıyorsun komik gülünc. Ama hoşuma gidiyor böyle uzun yazman benim 2 kalem edince paçani fare gibi sıkıştırmam falan hoş yani devam et gülüyoruz :m08:Abicim gidin elinizden ne geliyorsa yapın, dönüşüm mü alıyorsunuz kristalmi alıyorsunuz şeftalimi herneyse, yapın hazırlığınızı savaş açın savaş. Toplama loncanızı mavi2de darmaduman ettiğimizi, sarı 2de dans ederken içeride afk numarası yaptığınızı ne çabuk unuttunuz 8) HODRİMEYDAN SAVAŞ AÇIN SAVAŞ. Geçen seferki gibi savaşı kabul edipte girmemezlik yapmayın tabi 8)
Ali abicim sana gelince, o kafanızda kurduğunuz paranoyalardan bir kurtulun. Varsa bir gördüğünüz, bildiğiniz yazın. Öyle yok loncanızdaki konuşmalardan haberdarız yok öyle yok böyle bu entrikalarla bir yere varamazsınız, basit numaralarınızla dağıtabileceğiniz bir lonca değiliz 8) Varsa kanıtı olan buyursun paylaşsın, seyirciye oynamayın. Madem ki hoplaya zıplaya gelmişsin, buyurun gelin sizide keselim.
Hodrimeydan diye biyerini yırtıyosun ilk savaşa gelirken insana dönüş sonra biz de anlıyalım karşımızdainsan var savaşılabilir gidip hayvana öküze felan dönüşüp gelip orda bize dışarı çıkın deme seni öle görünce köşeye sıkıştırp zehirle kesesim geldi belki liderin notu düşer diye ama sonra dan vaz geçtim deymez sin hayvanları seven bi toplum olarak seni burdakınıyorum .:m08:
Sen sabah yüzünü yıkamadan önce foruma girip mesaj mı yazıyorsun? Bu nasıl işsizliktir. Eskileri konuşmaya bile girme bence hiçCünkü 2 kişiden fazla değildiniz sığıntı gibi Kim cağırır O . He pacanız nerde sıkışır ahmet yetişş leri ne cabuk unuttunuz. Valla yılanız başını kücükken eziceksin yoksa böyle büyüyüp mide bulandırır buna birkez daha şayit oldum Ben sana laf cakmaktan bıktım sen cakılmaktan bıkmadın hala burda ağlıyorsun komik gülünc. Ama hoşuma gidiyor böyle uzun yazman benim 2 kalem edince paçani fare gibi sıkıştırmam falan hoş yani devam et gülüyoruz :m08:
Utanmadan yalan dolan atmaya devam etmişsin, bilmeyen inanıyordur da arkadaşların nasıl sineye cekiyor bu yalanlarını ? Bu yazından sonra cahillikte yeni bir çığır açmışsın. Böyle kuyruk acısıyla klavyeye saldırırsan hem lafları birbirine karıştırır, hemde yanlış yazmaya daha çok devam edersin
Hep icraat icraat dediniz bir icraatınızı göremedik, seyirciye oynamayı bırak topla o toplama topollosa loncanı savaş aç, gel köy bas. Hadi HODRİMEYDAN abicim az icraat gösterin 
Utanmadan yalan dolan atmaya devam etmişsin, bilmeyen inanıyordur da arkadaşların nasıl sineye cekiyor bu yalanlarını ? Bu yazından sonra cahillikte yeni bir çığır açmışsın. Böyle kuyruk acısıyla klavyeye saldırırsan hem lafları birbirine karıştırır, hemde yanlış yazmaya daha çok devam edersinHep icraat icraat dediniz bir icraatınızı göremedik, seyirciye oynamayı bırak topla o toplama topollosa loncanı savaş aç, gel köy bas. Hadi HODRİMEYDAN abicim az icraat gösterin
![]()
hahahaha'Dostum seyirciye oynamak icin ajanslara başvurabilirsin.Seyircilere ihtiyacım yok. Sevenlerim oldukca. Ama sen bunu bil oyun kapansa vb birşey olsa kimsenin zerre umrunda olmazsın yatırdıgın parayla kalırsın.Bense kazandıgım paralarla.Siteye 100 tl yatırıp kendini oyunda zengin ilan eden arkadaşlarimizsiniz Hesap nonuzu özelden atarsanız eğer fakirlere bağiş yapar gibi düşünüp carının ediceği miktari sana yolliyabilirim tek bi abicim özür dilerim sözünle. Loncandaki tüm adamlarin hesapla carlarini toplu devir alayim Bahsi gecen paranızsa.Seyirciye oynamak ozaman olur ki yaparımda'tanıyan bilir sözümün arkasındayım sen hesapla bana abicim diye toplu mesaj atın sonra hesap nonuza miktari göndereyim.3 kurus etmicek adamlara 5 kurus teklif ediyorum Gerisi size kalmış.yere oyun parasıyla 1 t atmakla zenginliginizi gösteremezsiniz.Hodri meydanb :m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)