HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
KENDİ BAYRAGINDA OKADAR KİŞİNİN ARASINDA GENE KACIYOR AMA FAYDA ETMEDİ GENE YATTI :m08:
NEYSE ŞARKI ARMAGANIM OLSUN SİZE :m06:
Son düzenleme:
kardeş sen anca böyle ASımın yanında takılıp onun carıyla uc bes 10 tlk ıtemlerıyle kbclerıyle takılmaya mahkumsun öncelıkle usdumde atak set var. tabıkı kılıc skılı ısleyecek
onun dısında bakıyormda 10 k cözme nedır ? derhal gıdıp o carı sıl bu arada senı köyde her kesdıgımde vıdeo alsam emın ol forumda banlanırdım okadar cok konu acdım dıe
sız anca böyle sacma sapan konular acın tek yapabılcegınız bu ama ben naparım ? senın bırıcık kankanı asımı götururum ona ve sana kralın kım oldugunu gösderır 10.4 tokatlar bırakırım
bılıyorum cok zorunuza gıttı ama sızın kralınız benım kabullendınız saten bırde utanmadan böyle seyler acıyorsun vs attıgınız setı bıle sıze ben hedıye ettım acıdıgım ıcın elınızden almadım gururunuz kırılmasın dıe
hadı sımdı gıt asım kankanın yanına ondan kbc setını falan ısde yoksa pazardan topladıgın 1 tlk 10 kılıc 10 bıcak ıtemlerle oyun oynaman sıkıntı olur kolay gelsın
Turkmmo Flood Engelleme
bu arada sızı 10.4 keserken halay cekerek kesdıgımıde unutmayalım ıyı forumlar <3
onun dısında bakıyormda 10 k cözme nedır ? derhal gıdıp o carı sıl bu arada senı köyde her kesdıgımde vıdeo alsam emın ol forumda banlanırdım okadar cok konu acdım dıe
sız anca böyle sacma sapan konular acın tek yapabılcegınız bu ama ben naparım ? senın bırıcık kankanı asımı götururum ona ve sana kralın kım oldugunu gösderır 10.4 tokatlar bırakırım
bılıyorum cok zorunuza gıttı ama sızın kralınız benım kabullendınız saten bırde utanmadan böyle seyler acıyorsun vs attıgınız setı bıle sıze ben hedıye ettım acıdıgım ıcın elınızden almadım gururunuz kırılmasın dıe
hadı sımdı gıt asım kankanın yanına ondan kbc setını falan ısde yoksa pazardan topladıgın 1 tlk 10 kılıc 10 bıcak ıtemlerle oyun oynaman sıkıntı olur kolay gelsınTurkmmo Flood Engelleme
bu arada sızı 10.4 keserken halay cekerek kesdıgımıde unutmayalım ıyı forumlar <3
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)