Dur acıyorum V
hahahha iyi güldüm yav. Valla ateşciğim büyük ihtimal o ara oyunda ben yoktum yoksa partinizi kacirmazdım benden habersiz iyi parti vermişsiniz. V acan arkadaşlar artık acamıcağı icin Artık Dur acıyorum V diye birşey yazmaları söz konusuda olmaz sanırım Ağlamakta özgürsünüz,Ağlatan biz oldukca:ka19:
hahahha iyi güldüm yav. Valla ateşciğim büyük ihtimal o ara oyunda ben yoktum yoksa partinizi kacirmazdım benden habersiz iyi parti vermişsiniz. V acan arkadaşlar artık acamıcağı icin Artık Dur acıyorum V diye birşey yazmaları söz konusuda olmaz sanırım Ağlamakta özgürsünüz,Ağlatan biz oldukca:ka19:Komedisiniz, yine saçma sapan birşeyler üretmişsiniz 8) Orada izlediğim kadarıyla geçen konuşma şu;
Hani şurup yoktu denilmiş
onun üzerine kim dedi denilmiş
Dangel dedi yazmışlar
açın yukarıya bakın demişler 8)
Şu oto tuş dediğiniz dava neymiş açıklayında, neyle iftira attığınızı bilelim ona göre video alıp gönderelim.
Öyle "V"miş "M"miş demekle olmuyor 8)
sağol dalton direnişçi bu avel kardeş videoyu izleyip üşenmeden özetini yazmış
oto tuş basma diye dava kalmadı boşa mı güncelleme geldi oyuna
ağla ağladığın kadar :ka23:
Boşa çene çalmayın Topallosanın entel oyuncuları, iftiralarınızı atmaya devam edin ötesine geçemezsiniz.sağol dalton direnişçi bu avel kardeş videoyu izleyip üşenmeden özetini yazmış
oto tuş basma diye dava kalmadı boşa mı güncelleme geldi oyuna
ağla ağladığın kadar :ka23:
Daha önce nasıl kesemiyorsanız, yine aynı şekilde kesemiyeceksiniz 8) V, V diye bağırınıp durduğunuza göre kendinizden biliyorsunuz işi 8) Hadi hodrimeydan, toplayın o toplama loncanızı bize lonca savaşı açın, azıcık cesaretiniz varsa tabii.
Boşa çene çalmayın Topallosanın entel oyuncuları, iftiralarınızı atmaya devam edin ötesine geçemezsiniz.
Daha önce nasıl kesemiyorsanız, yine aynı şekilde kesemiyeceksiniz 8) V, V diye bağırınıp durduğunuza göre kendinizden biliyorsunuz işi 8) Hadi hodrimeydan, toplayın o toplama loncanızı bize lonca savaşı açın, azıcık cesaretiniz varsa tabii.
Ah be özenti gençlik.Klavyenin dili yokki sahibine sövsün,Sende haklısın Sanaldan atıp tutmak sanalcılara kolay olur. 7 kişiye ölmeyen toplama lonca. 4 kişiye ölüpte dönüşüm dönüşüm diye ağlamakta dogru sende haklısın cakma sanalcı :m08:
Kimin ne halt yediğini herkes biliyor merak etme sizin loncada geçen konuşmalarınızdan bile haberimiz var abisi sen rahat ol :ka19:Boşa çene çalmayın Topallosanın entel oyuncuları, iftiralarınızı atmaya devam edin ötesine geçemezsiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)