Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ROBUE İzle Canım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sky300
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

42 Zırhını sen nereden gördün ben onu anlayamadım. . Benim videomda damageyi attığım esnada üzerinde sadece "Çöl Kostümü" gözüküyor.Son kıvırışlarınla buraya savunmaya gelmişsin ama zaten burada bahsi geçen olay hangi zırhla ne kadar yediği değil, yemem dediği halde o damageyi yemesi ve arkasından konuştuğu kelimeler. Hem ben o videoların konusunu açtığım vakitlerde dahi 42 zırhı gibi birşeyden bahsetmezken, şimdi gelip burada gelip saçma yorumlarda bulunmanda çok abest bence ;)

Aktif oyuncu olmadan saldırı durumunda bulunman ilginç , zaten lonca üyeleri ve başladığı tarihte dahi itemleri bilinen kişileri senin bilmemende ilginçtir mantıken. binde bir atılabilen damageler ile övünmek yersizdir. Zaten hiçbir tamamlı yönü olmayan serverda kalkan değişimlerinde dahi damageleriniz uçuk miktarda olabiliyor , övünecek çarlarınız olduğunu düşünüyorsanız pidge'de deneyebilirsiniz şansınızı forumda veya hunkta değil. Polemiğe girmeyi düşünmüyorum çünkü belliki psikolojileriniz oldukça yıpranmış orada. :)

adam olsa satmaz zaten

Herhangi saldırı şekline girip kendimi kasmıyorum, önyargıyla yaptığın savunma tezlerini çürütüyorum. Görünen köye klavuzluk yapmaya da gerek yok. Videoları biraz daha detaylı incelersen ortadaki olayın, konunun vurulan damage olmadığınıda anlayabilirsin. Haklılık payın illaki var kalkan takmamış, zırhı yada herhangi bir iç itemi eksik olabilir. Fakat bunlar benim sorunlarım değil, böyle bir eksiği varsa savaşa katılmayabilir yada bu tarz konuşmalar yapmayabilirdi. Ortadaki olay zaten 20k vurma olayı değil, kişinin kıvranışlarını ve karakter yapısını ortaya dökmek. Çırpınış ve kıvırışlarını ortaya dökmek benim için yeterliydi. Gelelim pidge konusuna o tarz efsunlu serverlerde oynamaktan keyf almadığım için herhangi bir emekte vermem. İsteyen gidip oynayabilir saygı duyarım fakat burada gelipte çocuk gibi sıkıyosa TR gelin tarzı atar yaparsa bu anca beni güldürür. Burada bukadar savunma çabasına girdiğine göre bu bahsi geçen kıvırtgan oyuncu ya sensin yada bir yakınısın. Zaten o çığırtgan kişiliksen uğraşmama hiç gerek yok kendi başını yakmışsın, yahut yakını isende boşver savunma çabalarına girmeyi de en yakın admin duvarına sacmalıklarla dolu savunmana bakmalarını isteyerek karala dur. Bu algı yaratma kampanyalarınızıda bir kenara bırakın artık. Arkadaşını yada seni hunk serverinden bir sürede olsa uzaklaştırttığımız iyi olmuş aktif olmasamda kalan aktif oyunculara kafa dinlemek için bir fırsat vermiş olduk.

Herhangi saldırı şekline girip kendimi kasmıyorum, önyargıyla yaptığın savunma tezlerini çürütüyorum. Görünen köye klavuzluk yapmaya da gerek yok. Videoları biraz daha detaylı incelersen ortadaki olayın, konunun vurulan damage olmadığınıda anlayabilirsin. Haklılık payın illaki var kalkan takmamış, zırhı yada herhangi bir iç itemi eksik olabilir. Fakat bunlar benim sorunlarım değil, böyle bir eksiği varsa savaşa katılmayabilir yada bu tarz konuşmalar yapmayabilirdi. Ortadaki olay zaten 20k vurma olayı değil, kişinin kıvranışlarını ve karakter yapısını ortaya dökmek. Çırpınış ve kıvırışlarını ortaya dökmek benim için yeterliydi. Gelelim pidge konusuna o tarz efsunlu serverlerde oynamaktan keyf almadığım için herhangi bir emekte vermem. İsteyen gidip oynayabilir saygı duyarım fakat burada gelipte çocuk gibi sıkıyosa TR gelin tarzı atar yaparsa bu anca beni güldürür. Burada bukadar savunma çabasına girdiğine göre bu bahsi geçen kıvırtgan oyuncu ya sensin yada bir yakınısın. Zaten o çığırtgan kişiliksen uğraşmama hiç gerek yok kendi başını yakmışsın, yahut yakını isende boşver savunma çabalarına girmeyi de en yakın admin duvarına sacmalıklarla dolu savunmana bakmalarını isteyerek karala dur. Bu algı yaratma kampanyalarınızıda bir kenara bırakın artık. Arkadaşını yada seni hunk serverinden bir sürede olsa uzaklaştırttığımız iyi olmuş aktif olmasamda kalan aktif oyunculara kafa dinlemek için bir fırsat vermiş olduk.

Psikolojinin bozulduğu konusunda yanılmamışım :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri