Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

halla hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m2trxxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Bakma beğendiğime geçmiş olsun..

yok yok önemli değil. bazı vatandaşlar hile kullanmasa dı böyle bi sey olmıcaktı millet hile kullanır gm gorevını yapar antı hıle programı kurar beni oyundan atar keşke böyle şeyler olmasa ne gerek var efsun botuna filen zaten pvp oynuyorsun bide utanmadan hile acıyorsun :)

yok yok önemli değil. bazı vatandaşlar hile kullanmasa dı böyle bi sey olmıcaktı millet hile kullanır gm gorevını yapar antı hıle programı kurar beni oyundan atar keşke böyle şeyler olmasa ne gerek var efsun botuna filen zaten pvp oynuyorsun bide utanmadan hile acıyorsun :)
Kardeş format atmana gerek yok oyunu açtıgında auto pack tablosundaki ayarlardan TNL yazan yerin karşısı sende büyük ihtimal GPU dur onu AUTO yap

SONGOLGE: Ne diyekki sadece baslarında sallıyorlar ...bizleri taktıkları yok utanmadan birde guluyorlar burda sızden buyuk ınsanlar var ben bu yasımdayım cocuk gıbı sıze 100 kere konu actım ticket atım cevap vermediniz harbıden sızlere baktıkca kendımden utanıyorum bunuda bole dıorlar buda 3aya anca yapılır biraz ınsanda vicdan olur bu kadar kişi ve ben dahil burda madur kalmışız nasıl guluyorsunuz burda elinizi vicdanıza koyun allah var yukarda bu yasımdayım size cocuk gıbı yok efendım ticket at yok efendım konu ac hemen kapatılsın yapıcaksanız yapın yapmıcaksınız bıtsın gıtsın ya burda kımse kımsenın kolesı degıl nasıl ınsanlarsınız 2 ay ne demek ya burda size kac kere konu bıle actık fayda etmedı sıze dıyecek bır sozum yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri