Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

halla hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m2trxxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sayın gm hala hal olmadı bence yıne 2 ayı bulur bu ne yaw.. zaten 2 ay gectı 2 ay yıne mı beklıyecegız.. bı yardımcı olunnnnnnn.....:mad::ka24:

Son düzenleme:
2 ay bekledık yetmez mı sızce ??? bu ne yaa emegımıze yazıkk deyecegım baska bişey yok ..:005::005::005:

Delinin biri su kenarında oturuyomuş ordan geçen biri burda ne yapıyosun demiş suya bakıyorum demiş adam deliye sana bir şey söylesem yapabilirmisin demiş bizim deli gayet özgüvenle sor demiş adam sudaki dalgaları saya bilirmisin demiş bizim deli kendinden gayet emin giden gitti ahada gelen bir demiş sözün özü arkadaşlar giden gitti günlük 700-800 oyuncu hafta sonları sayı 2100 kayıtlı hesap 3 milyon hayal kurmayın sorunlar zor düzelir server birleşiminden sonra Metin2tr bile hataları kapatamadı

2 ay bekledık yetmez mı sızce ??? bu ne yaa emegımıze yazıkk deyecegım baska bişey yok ..:005::005::005:

Hocam siz dua ettin biyolar gitmiş gider görevler geri gelir ya ben ne yapım benim pc oyuna girmiyor girdiği zaman 2dk içinde komple oyun kendini kapanıyor yani sizden daha kötü durumda olanlar var (yani ben) en azından oyuna gırıyorsunuz :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri