noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

halla hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m2trxxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kardeşim Öyle Diyorsun ama Senin 2 ay Büyünce Bütün biyogoklarin Gitseydi ne YapardiN??? HarBi koNuŞŞŞŞŞŞ

Kardeşim Öyle Diyorsun ama Senin 2 ay Büyünce Bütün biyogoklarin Gitseydi ne YapardiN??? HarBi koNuŞŞŞŞŞŞ

tmam bende senin gibi hakkımı arardım ama sende söyle ben ne yapım oyuna gırıyorum 1dk sonra oyun komple kapanıyor ben ne yapım oyuna gırıp oynamak mı onemlı yoksa oyuna gırememek mı onemlı ?

tmam bende senin gibi hakkımı arardım ama sende söyle ben ne yapım oyuna gırıyorum 1dk sonra oyun komple kapanıyor ben ne yapım oyuna gırıp oynamak mı onemlı yoksa oyuna gırememek mı onemlı ?

Kardeşim sen boyLe diyorsunda Bnde 3 aydır Oyunda Bişey Yapamıyorum Ki Sen OOyun Yöneticisin Ne Yapacagını Ben Mi Sana SoyLiyecem Yok Eyer Senin Bu Oyunda Yetkin Yoksa Yetkili oLan Biri geLsin Bana Açıklama Yapsın ... Bunlaarı SaygısızLık oLarak AlgıLama Ben Sadece Hakkımı Ve Kendimi Savunuyorum Kardeşim Berlkide Senin eLinde Bişey Yokdur Ama Allah Hakkı İçin İnsan DeLi oLmamak İçin Zor Tutuyor Kendini Bn Onca İtem Yaptım Tabi BiyoLkları Göze aLarak 4 5 Yıldır BU Svdeyim BoyLe bişey Görmedim !

SangreAzuL....

Sen problemini bana yaz yardımcı olmaya çalışalım. Herhangi bir hata almıyormusun kapandıktan sonra.. muhtemel clint bozuktur sen yeniden yükleme yapmayı dene ve yönetici olarak çalıştır oyunu.

Sen problemini bana yaz yardımcı olmaya çalışalım. Herhangi bir hata almıyormusun kapandıktan sonra.. muhtemel clint bozuktur sen yeniden yükleme yapmayı dene ve yönetici olarak çalıştır oyunu.

yok saol dostum dün saolsun Shorty tw den bizim pc ye baglanıp yardımcı olmaya çalıştı ama olmadı format atılması lazımmış en kısa süre de format attırcam pc ye :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri