farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

xFeeLina[BlackSouL] VS lTearsFearsl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KARAM3L
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

canım benim bahane degil bu video da sadece netın gıttıgı yerler alınmamıs nıye alınmıyo ? + ne zaman ıstersen dıyolar ben blackı 5 yasında bı cocuk getirsem benım carımla net kasmasa eminim keser + sadece black ı degil hepinizi keser :D :D :D :D bunuda bögle bilin benden başka cevap yok zaten bilen biliyo orda olanları ha bide arkamdan atıp tutanlar bide wsde sizi görelım buyrun hadi eyw :D :D :D :D :)

canım benim bahane degil bu video da sadece netın gıttıgı yerler alınmamıs nıye alınmıyo ? + ne zaman ıstersen dıyolar ben blackı 5 yasında bı cocuk getirsem benım carımla net kasmasa eminim keser + sadece black ı degil hepinizi keser :D :D :D :D bunuda bögle bilin benden başka cevap yok zaten bilen biliyo orda olanları ha bide arkamdan atıp tutanlar bide wsde sizi görelım buyrun hadi eyw :D :D :D :D :)
Laflarından yaşını belli ediyorsun. Yok net gitti , net gitmeseydi kesemezdin vsvs. Bunları geçeli kaç yıl oldu hatırlamıyorum. Yenilen pehliven güreşe doymaz vs vs diye tutturmuşun fazla hırslanma yenmekte var yenilmekte , hazmetmeyide oğrenmelisin ilk bunları hallet sonra itemlerini düzgün diz öyle vs diye rakibine kafa tut. Asım 1 , Mete 2 , Musa 3 , sende 4 ;)

Psst pssst parkalara gidek mi ?

Patates olmuşsun işte kardeş daha ne didikliyon bükemediğin bileği öpeceksin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri