Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ahahhahah bunu bide foruma atmışlar utanmanız gerenken yerde seviniyosunuznet kastıgı halde 2 el oyundan attı saydınız + ben wsye 3 kişi al dedım sız 50 kişi gelmişsiniz lag yapma sebepleri sizi bide şunu diyim dun netım kasmıyoken ws teklifime cevap atmadın blackcıgım aa pardon baranmı demeliydim ?
Gözlerim musayı arar oldu en azından o çoçugun ekranı kararıyordu
bahane üretmene lüzum yok, konulara bu tarz kendini küçük düşürücü cevaplar yazmamanı tavsiye ederim tebriğini et geç tebrik edecek kadar iraden yoksa sessiz kal. Gözlerim musayı arar oldu en azından o çoçugun ekranı kararıyordubahane üretmene lüzum yok, konulara bu tarz kendini küçük düşürücü cevaplar yazmamanı tavsiye ederim tebriğini et geç tebrik edecek kadar iraden yoksa sessiz kal.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)