berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

xFeeLina[BlackSouL] VS lTearsFearsl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KARAM3L
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
ahahhahah bunu bide foruma atmışlar utanmanız gerenken yerde seviniyosunuz :D net kastıgı halde 2 el oyundan attı saydınız + ben wsye 3 kişi al dedım sız 50 kişi gelmişsiniz lag yapma sebepleri sizi bide şunu diyim dun netım kasmıyoken ws teklifime cevap atmadın blackcıgım aa pardon baranmı demeliydim ?

ahahhahah bunu bide foruma atmışlar utanmanız gerenken yerde seviniyosunuz :D net kastıgı halde 2 el oyundan attı saydınız + ben wsye 3 kişi al dedım sız 50 kişi gelmişsiniz lag yapma sebepleri sizi bide şunu diyim dun netım kasmıyoken ws teklifime cevap atmadın blackcıgım aa pardon baranmı demeliydim ?

Savaşırken gayet iyi savaşıyorsun net sorun olmadan. Başka bi bahane bul olmadı. Sen geldin ws istedin....Burdayız, ne zaman istersen ws atarız. :ka19:

- Bilader Emzik Biberon Boşuna Satmıyoz Bu Günler İçin Al Bir Tane Keyfine bak o.O

Verdigin enerjiyle seni kesmek ayrı bi zevkti onun hazımsızlıgı olsa gerek:m06:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri