HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tebrikler 

ahahhahah bunu bide foruma atmışlar utanmanız gerenken yerde seviniyosunuz
net kastıgı halde 2 el oyundan attı saydınız + ben wsye 3 kişi al dedım sız 50 kişi gelmişsiniz lag yapma sebepleri sizi bide şunu diyim dun netım kasmıyoken ws teklifime cevap atmadın blackcıgım aa pardon baranmı demeliydim ?
net kastıgı halde 2 el oyundan attı saydınız + ben wsye 3 kişi al dedım sız 50 kişi gelmişsiniz lag yapma sebepleri sizi bide şunu diyim dun netım kasmıyoken ws teklifime cevap atmadın blackcıgım aa pardon baranmı demeliydim ?ahahhahah bunu bide foruma atmışlar utanmanız gerenken yerde seviniyosunuznet kastıgı halde 2 el oyundan attı saydınız + ben wsye 3 kişi al dedım sız 50 kişi gelmişsiniz lag yapma sebepleri sizi bide şunu diyim dun netım kasmıyoken ws teklifime cevap atmadın blackcıgım aa pardon baranmı demeliydim ?
Savaşırken gayet iyi savaşıyorsun net sorun olmadan. Başka bi bahane bul olmadı. Sen geldin ws istedin....Burdayız, ne zaman istersen ws atarız. :ka19:
- Bilader Emzik Biberon Boşuna Satmıyoz Bu Günler İçin Al Bir Tane Keyfine bakahahhahah bunu bide foruma atmışlar utanmanız gerenken yerde seviniyosunuznet kastıgı halde 2 el oyundan attı saydınız + ben wsye 3 kişi al dedım sız 50 kişi gelmişsiniz lag yapma sebepleri sizi bide şunu diyim dun netım kasmıyoken ws teklifime cevap atmadın blackcıgım aa pardon baranmı demeliydim ?
ahahhahah bunu bide foruma atmışlar utanmanız gerenken yerde seviniyosunuznet kastıgı halde 2 el oyundan attı saydınız + ben wsye 3 kişi al dedım sız 50 kişi gelmişsiniz lag yapma sebepleri sizi bide şunu diyim dun netım kasmıyoken ws teklifime cevap atmadın blackcıgım aa pardon baranmı demeliydim ?
Verdigin enerjiyle seni kesmek ayrı bi zevkti onun hazımsızlıgı olsa gerek:m06:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)