HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eksiklerden dolayı yarın sabah tekrar güncellecektir uyarı için teşekkürler...
Son düzenleme:
Merhabalar, Şimdi sizlere Config dosyamız üzerinden nasıl RANK puanı ayarlıyacağımızı (Yani kahraman vs. için maximum puanı) ayarlamayı göstericeğim.
Fakat öncelikle game sourcemizde bir kaç işlem yapmamız gerekiyor şimdi sırası ile işlemlerimize başlıyoruz...
Öncelik ile; ....game>src "Açılır"
Sonra devam; config.cpp "Aratılır"
Sayfada Aratırılır; int gPlayerMaxLevel "Aratılır"
Altına bir yere; long max_rank_points = 30000; "Eklenir"
Ardından
Config.cpp üzerinde tekrardan; TOKEN("max_level") "Aratılır"
Altına bir yere düzeni bozmuyacak şekilde eklenir;
Kodlara direk erişim;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kod:TOKEN("max_rank_points") { str_to_number(max_rank_points, value_string); max_rank_points = MINMAX(0, max_rank_points, 1000000L); fprintf(stderr, "MAX_RANK_POINTS: %ld\n", max_rank_points); }![]()
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Devam ediyoruz...
Game>src içinde aratılır ve açılır; config.h
Sayfa içinde aratılır; gPlayerMaxLevel
Altına eklenir:
Kod:extern long max_rank_points;
İşlem bitmiştir config üzerinden MAX_RANK_POINTS: 30000 ekleyebilirsiniz "30000" üzerinden oynama yapabilirsiniz.
Saygılar...
yalnız bu şekilde sadece config komutunu eklemiş oluyosun? bu koda işlev atamamışsın. eksik olmuş gözden geçir öyle vanillada direk almayla olmuyor malesef

Son düzenleme:
yalnız bu şekilde sadece config komutunu eklemiş oluyosun? bu koda işlev atamamışsın. eksik olmuş gözden geçir öyle vanilla coreden direk almayla olmuyor malesef![]()
Vanilla coreden almadım eksikleri tamamlıyacağım dedim zaten
Yarın sabah tekrar güncelleyeceğim uyarı için teşekkürler 
Vanilla coreden almadım eksikleri tamamlıyacağım dedim zatenYarın sabah tekrar güncelleyeceğim uyarı için teşekkürler
![]()
vanilladan aldın niye itiraz ediyon ki
eksikleri tamamlayıp açsan daha iyi olur
vanilladan aldın niye itiraz ediyon kieksikleri tamamlayıp açsan daha iyi olur
![]()
Vanilladan almış olsam ne fark edicek almasam ne fark edicek burada bir şey paylaşıyorsak insanlar kullansın yararlansın diye paylaşıyoruz

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)