bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MrsCirkin'in Soyuluşu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bufeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 262
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Açtıgın yan hesaplarla saçma sapan ergen cümlelerini kaale alacağımımı zannediyosun sen nazlı gelin. Bedenin düşüncelerinin ardına geçmiyoki aklın geçsin :D

Sanaal gülü saana tel yaz diyorum ariyim. arkadaşlarin biliyodur ahmetin nosunu anlarsın omuyum değilmiyim sanaldan ateş etme öttürürüm:m08:

yahu şu çocukları pistten alın artık, tanımadığım yeni yetmelerle yormayın beni. Gerçek yüzünüzle, yalansız dolansız gelin şurayada tekrar ve tekrar ezelim 8)

mave Çoluk Çocuk dİyonda bİ laf var neyse yazmİm kaldiramazsiniz yanİ aman kendİnİz dİakakt edİnde sakin sİİmİq le kavga etmeyİn sİzİnde ananiza felan sÖver bu arada sen 100 yilda metİn 2 oynasan bİ bok olmaz senden o sv de tek baŞina kaalna kadar devaet bakalim sonunda artik ejderlerİmİ azraİlle mİ guruba gİİreresİn orasi İlerde gÖrecez :) bu arada k2 de vereceĞİm ahlak dersİne sİsmİq baŞta hepİnİz beklİyom mave belkİ bİŞeyler kaparsinizda az adam olursunuz ortalikta kendİnİ kasarak gezme arkadan soakrlar 100 lÜk pİmaj gÖrÜrÜsÜn :)ozaman oyun kaÇ bucak :)

Hala alınmadı mı pistten bu çocuklar ? Hadi bakıyım teyzeler alın şu çocuklarınızı 8)

Sanaal gülü saana tel yaz diyorum ariyim. arkadaşlarin biliyodur ahmetin nosunu anlarsın omuyum değilmiyim sanaldan ateş etme öttürürüm:m08:
Açıp sövünce dısa vuramadıgın erkeklıgını mı gostermıs olacaksın sen nazlı gelın. Gelsene karşımdan küfret bana he yıldızları seyrettireyim sana :D çok öttün ki aklından çıkmıyo öttürmelerim demeden duramıyosun :D

Hala alınmadı mı pistten bu çocuklar ? Hadi bakıyım teyzeler alın şu çocuklarınızı 8)

ÇOCUK DİYOYA VERECEM ELİNE ÇOCUĞU SONUNDA GÖRECEN :D sen çık bi dıaşrı az hava felan al ahmetler sana baya yüklenmişbeynine oksijen gitmiyo :) o da olmuyo sa aç ağğzını daya mustluğa su belki beyinin yanmasını durdurur bi nebze :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri