- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Utanmadan çelişkiden, iki yüzlülükten mi bahsediyor, arkadan sallayan gıybet yapan entel köy elemanları 8)
Ah şu gruptakiler burda olsada konuşsa 8)
Sen uyumadınmı? Gelip sallamami bekliyorsun :m08: Sustum yeter :l04::l04:
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Helal len karslı az daha yalakalık çabalarına, bizi karalama çabalarına gir biz eze eze bıraktırıcağız nasılsa bunları bırakırkende sana verirler bi diğer charlarını 8) Sanki çokmu seviyorlar çokmu umursuyorlar seni ? Herkim ki bize yazıp, karalama kampanyası başlatırsa bu entel köyün dantelli elemanları yanlarına çekme çabasına girer 8)ulan kahbeler İlk gİdİn loncaniz dakİ adama bİ ÖĞretİn
neden edİyosun dİyo sonra gelİp burda yazin ana baci muahbbetİn İbaktin olmuyomu bak 3 cÜ konuya gİr benİm konuyo orda yaziyo her Şey oku sonra gelİn burda ana baci muhabbetİ ne gİrİn İlk ayibinizi kapatin sonra mİlletİn ayibini yargilayin tmmi .
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 26
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ye bitir kendini sen benden yana durumlar relax nazlı gelin
2 yüzlülükle değil asıl yüzünle gel fazla dağıtmam merak etme:ka19:
he yrm he tamam :ka24:
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Susacaksın elbette nazlı gelin gözlerini kapa ve kostüm diye sayıklamaya başla senSen uyumadınmı? Gelip sallamami bekliyorsun :m08: Sustum yeter :l04::l04:

- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 26
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Helal len karslı az daha yalakalık çabalarına, bizi karalama çabalarına gir biz eze eze bıraktırıcağız nasılsa bunları bırakırkende sana verirler bi diğer charlarını 8) Sanki çokmu seviyorlar çokmu umursuyorlar seni ? Herkim ki bize yazıp, karalama kampanyası başlatırsa bu entel köyün dantelli elemanları yanlarına çekme çabasına girer 8)
Karslı dediğin arkadaş zaten sizi ezmiş hayırdır ? :m08::l03:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)