- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Susacaksın elbette nazlı gelin gözlerini kapa ve kostüm diye sayıklamaya başla sen![]()
Sen ne dişlek bi karı cıktın ya beni bile soldurdun
öptük seni rc'den toplu devam etmek istersen özel mesaj at :m08:- Katılım
- 6 Nis 2012
- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
helal len karslı az daha yalakalık çabalarına, bizi karalama çabalarına gir biz eze eze bıraktırıcağız nasılsa bunları bırakırkende sana verirler bi diğer charlarını 8) sanki çokmu seviyorlar çokmu umursuyorlar seni ? Herkim ki bize yazıp, karalama kampanyası başlatırsa bu entel köyün dantelli elemanları yanlarına çekme çabasına girer 8)
ah sen yokmsun mave verİn elİne klavyeyİ sabahalara kadar edebİyat yapar ortaliĞi kaririŞitirir birak artik Şu huyunu bu arda kİme nezaman yaĞ ÇekmİŞİm gÖsterde herkez gÖrsÜn Öle atip tutma .
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bunlar rüya görmeye başlamış bileKarslı dediğin arkadaş zaten sizi ezmiş hayırdır ? :m08::l03:

oğlum siz kendi aranızda nasıl bir küfrün içindesiniz neler anlatıyosunuz birbirinize:m08:
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yahu şu çocukları pistten alın artık, tanımadığım yeni yetmelerle yormayın beni. Gerçek yüzünüzle, yalansız dolansız gelin şurayada tekrar ve tekrar ezelim 8)
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Açtıgın yan hesaplarla saçma sapan ergen cümlelerini kaale alacağımımı zannediyosun sen nazlı gelin. Bedenin düşüncelerinin ardına geçmiyoki aklın geçsinSen ne dişlek bi karı cıktın ya beni bile soldurdunöptük seni rc'den toplu devam etmek istersen özel mesaj at :m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)