Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Burak abisi koş ergenciğin sıkıştı 8)Hahahahahahhaha Burak'ne diyor bu w:m08:
Burak abisi koş ergenciğin sıkıştı 8)
Siz sanaldan savurmaya devam edin yeter sıkıldık sizden :m08: Yarın yorumlar temizlenir öptüm :m08:
KERTENcik : ExWarder KERTEN ve Gezep karakteri sürgün girişinde muhabbet ortamı dönüyorken. Atılan vs de mong bastıgın halde yatısına benım aklım yatmıyorken senın bende nasıl oldu anlamadım diyişin. Sana Gezep karakterini hatırlatacaktır.
Çirkincik : Tapınakda attıgı skılden sonra kostum cıkar diye nazlanmakdan bir hal oldun gerine bakmadan kaçtın. Bu da sana Gezep i hatırlatır. Şimdi yol alın abisi. Ha tutturdugunuz reel reel denen ortamda da karşıma çıkacak olsanız 1 2 tokadımı esirgemezdim koç yumurtaları. Kvp izleyip patlama yaşamayın :m08:
Çirkincik : Tapınakda attıgı skılden sonra kostum cıkar diye nazlanmakdan bir hal oldun gerine bakmadan kaçtın. Bu da sana Gezep i hatırlatır. Şimdi yol alın abisi. Ha tutturdugunuz reel reel denen ortamda da karşıma çıkacak olsanız 1 2 tokadımı esirgemezdim koç yumurtaları. Kvp izleyip patlama yaşamayın :m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)