BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MrsCirkin'in Soyuluşu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bufeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 262
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sen bizi tanıyamadın galiba :) Süt icmek kötü birşey mi? hayatında 1 kez bile spor yapmadıgın icin yararli şeylerinden madur kalıyorsun sende haklısın o yüzden bu dedigini hiç saymıyorum bile.Ve ayrıca Spor yapsan en geç kacta yatman gerektiginide bilirsin.Ve Hayatımız sizin gibi sanaldan ibaret değil. Oyun sonu attıgımızda bizim icin bitiyor sen hala anlayamadınmı?Ely1 den ağlayip 3 e postalanıp burda abilerine söz yaziyorsun.yerler o cümle kaaleni
Gene geldinmi kendini övmeye sen 8) Entel köyün ajans üyesi seni 8) Hangimiz hayatı hakkında ne kadar bir bilgiye sahipsiniz ki burda gelip cıyaklıyorsunuz 8) Ely1de hiç oynamadım oynayan arkadaşlarım, dostlarım, kardeşlerim var derdin oysa 8)

O zaman sabahlara değ kadehini sen yaşa dokundun:ka19:
gerçi KERTEN i de sürgün girişi gibi bir yerde öttürdüğümü hatırlıyorum ya ben demişken silinsin sizin hatırlarınızdan :m08:
Çirkine Gezep desen nazlı gelin diye sayıklayarak kaçar zaten.
Anlayacağınız ne reelde var üstünlüğünüz ve sanalda. En azından 1 ini başarsanız. Koç yumurtaları:m08:

Reel vericek kadar gt varmıydı sende 05 uclu kardes? :m08:

Daha kaale alıncak bi insan göremediğimizden gidiyoruzz eğer kaale alıncak sıfatını kendinizde görürseniz yazarsınız özel mesajdan. artık burdayımmmmmm :m08:
Öte öte gidin hakkımız kalır yol alın abisi haddinizi aşacak cümlelere dokunmayın gün gelir döner size:ka19:

O zaman sabahlara değ kadehini sen yaşa dokundun:ka19:
gerçi KERTEN i de sürgün girişi gibi bir yerde öttürdüğümü hatırlıyorum ya ben demişken silinsin sizin hatırlarınızdan :m08:
Çirkine Gezep desen nazlı gelin diye sayıklayarak kaçar zaten.
Anlayacağınız ne reelde var üstünlüğünüz ve sanalda. En azından 1 ini başarsanız. Koç yumurtaları:m08:

Klavyeden fal bakıpta hayatımızı yorumlayan asosyal şizofren kardeş
Gezep karakteri ne zaman bir karakter olabildi de? beni kesebilmiş? :D
yahu sen kendi halinde yazı yazmaya korkan ufaktan çar dizen
sabit üyeydin sonra ahmet yolu verince yelkenler sana yaramış :D

Reel vericek kadar gt varmıydı sende 05 uclu kardes? :m08:
Ahmetcim. Ergenliğindesin anlıyorum. Aklın hep nefsine çalışıyor onuda anlıyorum. Ama kulaklarına asılmadan edebini öğren korkutucu olmuyorsun. Senin gibilere pabuc bıraksam ohoo

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri