- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Gene geldinmi kendini övmeye sen 8) Entel köyün ajans üyesi seni 8) Hangimiz hayatı hakkında ne kadar bir bilgiye sahipsiniz ki burda gelip cıyaklıyorsunuz 8) Ely1de hiç oynamadım oynayan arkadaşlarım, dostlarım, kardeşlerim var derdin oysa 8)Sen bizi tanıyamadın galibaSüt icmek kötü birşey mi? hayatında 1 kez bile spor yapmadıgın icin yararli şeylerinden madur kalıyorsun sende haklısın o yüzden bu dedigini hiç saymıyorum bile.Ve ayrıca Spor yapsan en geç kacta yatman gerektiginide bilirsin.Ve Hayatımız sizin gibi sanaldan ibaret değil. Oyun sonu attıgımızda bizim icin bitiyor sen hala anlayamadınmı?Ely1 den ağlayip 3 e postalanıp burda abilerine söz yaziyorsun.yerler o cümle kaaleni
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 26
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
O zaman sabahlara değ kadehini sen yaşa dokundun:ka19:
gerçi KERTEN i de sürgün girişi gibi bir yerde öttürdüğümü hatırlıyorum ya ben demişken silinsin sizin hatırlarınızdan :m08:
Çirkine Gezep desen nazlı gelin diye sayıklayarak kaçar zaten.
Anlayacağınız ne reelde var üstünlüğünüz ve sanalda. En azından 1 ini başarsanız. Koç yumurtaları:m08:
Reel vericek kadar gt varmıydı sende 05 uclu kardes? :m08:
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öte öte gidin hakkımız kalır yol alın abisi haddinizi aşacak cümlelere dokunmayın gün gelir döner size:ka19:Daha kaale alıncak bi insan göremediğimizden gidiyoruzz eğer kaale alıncak sıfatını kendinizde görürseniz yazarsınız özel mesajdan. artık burdayımmmmmm :m08:
- Konular
- 8
- Online süresi
- 2h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 125
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
O zaman sabahlara değ kadehini sen yaşa dokundun:ka19:
gerçi KERTEN i de sürgün girişi gibi bir yerde öttürdüğümü hatırlıyorum ya ben demişken silinsin sizin hatırlarınızdan :m08:
Çirkine Gezep desen nazlı gelin diye sayıklayarak kaçar zaten.
Anlayacağınız ne reelde var üstünlüğünüz ve sanalda. En azından 1 ini başarsanız. Koç yumurtaları:m08:
Klavyeden fal bakıpta hayatımızı yorumlayan asosyal şizofren kardeş
Gezep karakteri ne zaman bir karakter olabildi de? beni kesebilmiş?

yahu sen kendi halinde yazı yazmaya korkan ufaktan çar dizen
sabit üyeydin sonra ahmet yolu verince yelkenler sana yaramış

- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ahmetcim. Ergenliğindesin anlıyorum. Aklın hep nefsine çalışıyor onuda anlıyorum. Ama kulaklarına asılmadan edebini öğren korkutucu olmuyorsun. Senin gibilere pabuc bıraksam ohooReel vericek kadar gt varmıydı sende 05 uclu kardes? :m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)