Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

MrsCirkin'in Soyuluşu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bufeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 262
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sen bizi tanıyamadın galiba :) Süt icmek kötü birşey mi? hayatında 1 kez bile spor yapmadıgın icin yararli şeylerinden madur kalıyorsun sende haklısın o yüzden bu dedigini hiç saymıyorum bile.Ve ayrıca Spor yapsan en geç kacta yatman gerektiginide bilirsin.Ve Hayatımız sizin gibi sanaldan ibaret değil. Oyun sonu attıgımızda bizim icin bitiyor sen hala anlayamadınmı?Ely1 den ağlayip 3 e postalanıp burda abilerine söz yaziyorsun.yerler o cümle kaaleni
Gene geldinmi kendini övmeye sen 8) Entel köyün ajans üyesi seni 8) Hangimiz hayatı hakkında ne kadar bir bilgiye sahipsiniz ki burda gelip cıyaklıyorsunuz 8) Ely1de hiç oynamadım oynayan arkadaşlarım, dostlarım, kardeşlerim var derdin oysa 8)

O zaman sabahlara değ kadehini sen yaşa dokundun:ka19:
gerçi KERTEN i de sürgün girişi gibi bir yerde öttürdüğümü hatırlıyorum ya ben demişken silinsin sizin hatırlarınızdan :m08:
Çirkine Gezep desen nazlı gelin diye sayıklayarak kaçar zaten.
Anlayacağınız ne reelde var üstünlüğünüz ve sanalda. En azından 1 ini başarsanız. Koç yumurtaları:m08:

Reel vericek kadar gt varmıydı sende 05 uclu kardes? :m08:

O zaman sabahlara değ kadehini sen yaşa dokundun:ka19:
gerçi KERTEN i de sürgün girişi gibi bir yerde öttürdüğümü hatırlıyorum ya ben demişken silinsin sizin hatırlarınızdan :m08:
Çirkine Gezep desen nazlı gelin diye sayıklayarak kaçar zaten.
Anlayacağınız ne reelde var üstünlüğünüz ve sanalda. En azından 1 ini başarsanız. Koç yumurtaları:m08:

Klavyeden fal bakıpta hayatımızı yorumlayan asosyal şizofren kardeş
Gezep karakteri ne zaman bir karakter olabildi de? beni kesebilmiş? :D
yahu sen kendi halinde yazı yazmaya korkan ufaktan çar dizen
sabit üyeydin sonra ahmet yolu verince yelkenler sana yaramış :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri