InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MrsCirkin'in Soyuluşu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bufeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 262
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Mesai süreleri bitti herhal, 5/5 item efsunlayıp sevinmek için basit pvplerinizemi geçiyorsunuz, sütünüzü içip yatağınızamı ?

bu kadar mı tıkandın beko lakaplı kardeş süt? klasiklere geri rota attığına göre
senin zekanın pili bitti bitiyor neyse şu konuyu boyamayın daha

Mesai süreleri bitti herhal, 5/5 item efsunlayıp sevinmek için basit pvplerinizemi geçiyorsunuz, sütünüzü içip yatağınızamı ?

Sen bizi tanıyamadın galiba :) Süt icmek kötü birşey mi? hayatında 1 kez bile spor yapmadıgın icin yararli şeylerinden madur kalıyorsun sende haklısın o yüzden bu dedigini hiç saymıyorum bile.Ve ayrıca Spor yapsan en geç kacta yatman gerektiginide bilirsin.Ve Hayatımız sizin gibi sanaldan ibaret değil. Oyun sonu attıgımızda bizim icin bitiyor sen hala anlayamadınmı?Ely1 den ağlayip 3 e postalanıp burda abilerine söz yaziyorsun.yerler o cümle kaaleni

Yalanlarınızla tribüne oynamayın 8) Full karakter almışmışım, yenilginizi ezilmenizi bunları uydurarak mı avutmaya çalışıyorsunuz entel köyün dantelli oyuncuları 8)

benim yazılarımı yine modifiyeleyip bana şutlamışsın kopyala yapıştırcı kardeş
şuan aktif elemanlarda oyunda iyi bilir ki revonun yaptığı yatırım sayesinde
oyunu bırakmadığını :) biz cepten bir şey göndermedik ondan kaybımız yok
siz üzüledurun bıraktık diye başınız boş kaldı tabi yüzünüze vuran yok gerçekleri
ondan mı süzüldünüz :D

yaşın kadar yaz samet başağında bir sınırı var klavye tuşları seni abi yapmıyor
büyük moda girip çocuk yazıp beni güldürme
O zaman sabahlara değ kadehini sen yaşa dokundun:ka19:
gerçi KERTEN i de sürgün girişi gibi bir yerde öttürdüğümü hatırlıyorum ya ben demişken silinsin sizin hatırlarınızdan :m08:
Çirkine Gezep desen nazlı gelin diye sayıklayarak kaçar zaten.
Anlayacağınız ne reelde var üstünlüğünüz ve sanalda. En azından 1 ini başarsanız. Koç yumurtaları:m08:

Daha kaale alıncak bi insan göremediğimizden gidiyoruzz eğer kaale alıncak sıfatını kendinizde görürseniz yazarsınız özel mesajdan. artık burdayımmmmmm :m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri