romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MrsCirkin'in Soyuluşu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bufeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 262
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hahahahaha ulan ne güldüm.Eskilerin en eskisi clors'tu zaten banlatma konusunda o cümleden onu cıkartamamıssın'demekki hahaha hala gülüyorum.Sen elinden yavaş'ca klavyeni bırak bence battın kayboldun hala konuşuyorsun.Yanımdan giden adamlar mı,Gönderilenler mi yav samet güldürme beni zaten adını düşündügümde eski yalkanışların aklıma geliyor.Daha fazla batma :)

Not'bundan 1 ay önce forumu kullanmayı bilmeyen arkadaş.Şimdi forumun en hızlı adamı olmuş ha'ha'ha:m08:

Onu diyorum ya bende anlamakta kıtlık çekiyorsun heralde. Ne geliyorsa başıma oğuzun yüzünden geliyo diyosun diyorum. Açıkca demiyorum aranız bozulmasın diye sen anla diye illa açtırıyorsun ne yapayım cümlelerimi indireceğim illa zeka seviyenize :m08:
Ayrıca kolpa değilim ya söylediğin her lafı gün gelir kozum olur diye video çekeyim. Sen içinde inan yeter ( ki inanıyosun ) tribüne oynamam ben :ka19:

Son düzenleme:
Onu diyorum ya bende anlamakta kıtlık çekiyorsun heralde. Ne geliyorsa başıma oğuzun yüzünden diyorum. Açıkca demiyorum aranız bozulmasın diye sen anla diye illa açtırıyorsun ne yapayım cümlelerimi indireceğim illa zeka seviyenize :m08:
Ayrıca kolpa değilim ya söylediğin her lafı gün gelir kozum olur diye video çekeyim. Sen içinde inan yeter ( ki inanıyosun ) tribüne oynamam ben :ka19:

Arkadaşım kusura bakma da sen kendini nimettenmi sayıyorsunda 1 lafın icin ahmetle oguzun arasını bozmaya calisiyorsun :m08:
hayırdır loncanızdaki adamlar birer birer eksiliyor mu yoksa adam kalmadıysa söyleyinde adam gönderelim size güzel batıorsun arkadaşım sevdim ben bu konuyu senin hacıyatmaz oldugunu bilmeyen mi var? daha cevap bile veremiyosun bana :D

Bazen Konuştukça Batıyorsun Dersinya Bu Olaya Tam Da Bu Yakışır. Konuştukça Batıyorlar. Bunlar Sinek Fısıltısı Kendi Kurdukları Oyun Alemınde Kendilerini Bir Şey Sanıp Söz Hakkı Alıyorlar. Neyse Bunları Boşver Sen Ahmet. Hak Yerini Bulur İnşALLAH. Geçmiş Olsun.

Son düzenleme:
Onu diyorum ya bende anlamakta kıtlık çekiyorsun heralde. Ne geliyorsa başıma oğuzun yüzünden diyorum. Açıkca demiyorum aranız bozulmasın diye sen anla diye illa açtırıyorsun ne yapayım cümlelerimi indireceğim illa zeka seviyenize :m08:

Canım klavyeden kargoladığın kelamlara inanacak potansiyelde değilim
her lafı video almıyorsan o lafları güncellemeyeceksin kanıtsız bak şu diğer dalton direnişçiler gibi video al
huzuru sende bul şekerim diğer sallamalarında iyi atışlar dileğiyle zekalı kardeş

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri