Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

MrsCirkin'in Soyuluşu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bufeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 262
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Destekte yer alan bi görevlisin.oyun içi ne kadar takipçisin'de bunu yazıyorsun?
Dönüşümler kac ay kapalı kaldı.Kaç kişi bıraktı haberin varmi da,ilgi gösteriliyor diye yorum çakıyorsun.
Burda benim Konumda beni sorguluyorsun,Kaç yıldır elymt2 de görevlisin? 1 sene mi? ben sana söyliyim görevli olmasamda ne kadardır bu servari oynadıgımı. 7 yıldır mmomt2'den beri bu pwp de oynuyorum.Ve eskiye yönelik bakılırsa su son aralar kimse kimseyi takmıyor.Yada ben kime anlatıyorum.Mantıksız yapılan bakımlardan
yenilik başlığı altında dönüşüm kapanması vs. ne kadar kişinin
bırakmasına neden oldu ilgi diye bunu diyorsan çok iyi ilgileniyorlar destekliyorum bu konu da

Bide şu ilgileniyor kısmında,Bu konular haricinde senin payın ne oldu? Atılan ticketlere cevap vermek mi?

DİPNOT'Cevap bekleniliyordu yazdık yorumun silinmemesini umuyoruz *,-
Bu olanlar sizin hesabinizin baskasina vermenizi gerektirmez. Tekrardan gecmis olsun.

Dedik dedik dinletemedik 8) Zamanında kimileri gelip Poppy ne yapmış öyle, ne güzel yapmış diye seviniyor dalga geçiyordu. Eee etme bulma dünyası, ne ektiyseniz onu biçersiniz. Allah'ın sopası yok, zamanında sahibine yar etmediğin zırh sanada yar olmadı ;) Mesainiz 12 sularında başlıyor herhalde, saldırın bakalım foruma 8)

Dedik dedik dinletemedik 8) Zamanında kimileri gelip Poppy ne yapmış öyle, ne güzel yapmış diye seviniyor dalga geçiyordu. Eee etme bulma dünyası, ne ektiyseniz onu biçersiniz. Allah'ın sopası yok, zamanında sahibine yar etmediğin zırh sanada yar olmadı ;) Mesainiz 12 sularında başlıyor herhalde, saldırın bakalım foruma 8)
bir de zamanında birbiri arkasından ana bacı sövenler şimdi birbirini savunur şekilde konuşmuyor mu bayılıyorum :m08:
Çocukların tutarlı bir hareketleri dahi yok kişilikleri oturmamış daha zaman tanımak lazım bekom :l03:

Son düzenleme:
Alıntı yapmadan ortaya savurcam 2 niz icinde.Sametcigim burda bi konuşsam foruma giremicek konumda kalcağını 2 mizde iyi biliyoruz.Ayrıca ateş hakkında tek 1 kötü laf dahi etmedim. Münzevi takviyesi yapma lütfen,E hayla diyorsan yok sen konustun . 1 kanıtına 5bin t takviye verebilirim.Yoksa kanıtın lekeleme izi kalır iz kalırsada kızarım sana,sanaldada'abicimlerle konusmakla olmuyor be aslan parcası biz cok yaptık o abicim yapma abicim etme daha cocuksun laflarini da'değişen birşey olmadı tavsiye veriyorum yada Vaaz. Sana gelince merv'Zamanında dedigin zaten adamınız pm atip durumu anlattı gerekli şeyi onunla konustum ve hiçbi yerde iyiki dedigimi hatırlamıyorum canım benim.Giden itemlerinin 300 t ederi varmi ki? 20bin't lik itemlerle kıyaslıyosun. Böyle ucuz şeylerle konuyu daha fazla kirletme canım benim.Hayır sana yazıcam diye klavyeme daha cok baskı uyguluyorum tuşlari bozulucak sonra :) Varsa bi kanıtınız yazın yoksa sinek kadar kücük olupta'büyük mide bulantılarına göz dağı vermeyiz :)

burda boşa ötme arkadasım.Ahmetcigimin sonuna kadar arkasındayız,Adam ol asabimizı bozma yoksa ben bozarım seni :) Ve senin yazdıgın gibi Mesajımız 12 sularında başlasa sen 1 yorum yazamadan 10 kişi sana yüklenir. Buda x2 Fatmagül olur.

Ahmetim canım benim :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri