Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

2015 Wolfman Server Files Sorunları Çözüldü !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kanatsama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Game + Db maxminin degildir arkadasa ben verdim skypden maxmi game ve db ile alakasi yok

Eyvallah Kardşm ;)

Crysismt2 filesını kullanan adam neden bodoslama "lycan ekli" files konusuna atlar bilmiyorum ama, farkındaysan tüm fileslar Maxmi&Blackforce v3.6 altyapısıyla geliştiriliyor. Bu yüzden maxmi_list kalmış olabilir. Her neyse.

Game+DB dosyaları üzerinde kaynak kodları olmadan değişiklik yapamazsınız. 40 npc slot olayıda tamamen Game+DB+Client ilgilendiren bi olay. Yani sızdırılan warez dosyalar üzerinde değişiklik yapıp sunulmamış, umarım anlarsınız.

Bazı Sivri Akıllılar Maxmi Yazısını Gördümü Karacahillikleriyle Yorum Yapıyorlar Anlayan İnsan Kendini Belli Ediyor.Teşekkürler Yorum İçin.O Arkadaşın Gazı Belli Herkesin Eline Geçmesin Diye Zırlıyor ,Zırlamaya Devamda Eder

Merhaba Arkadaşlar SizlerLe Yeni Çıkan Karakter 'Lycan' ın Ekli Olduğu Yeni Server Filesi Paylaşacağım Server Files Tamamiyle Sorunsuzdur.Daha Önce Paylaşılanlardan Farklı Sorunları Giderilmiş Halidir.

Özelliklerden Bahsedeceğim.

Game Sürümü : 40K

DB Sürümü : 40K

Client :28 K
1) TR İle Güncel İtem & Mob Proto Eklidir
2)Sorunsuz Şeytan Kulesi
3)Sorunsuz Katakomb ve Ejderha Odası
4)Kırmızı Ejderha Kalesi ve Nemerenin Gözetleme Kulesi Sorunsuz Çalışmaktadır.
5)Ejderha Simyası,Kostüm Sistemi,Enerji Sistemi ve Kemer Sistemi Sorunsuz Çalışmaktadır.
6)Yeni Gelen Efsunlar Eklendi.Efsun Botlarına Eklendi Sorunsuz Çalışmakta.
7)Ticaret ve Npclerin Slot Sayıları TR Tipi Yapıldı.
8)Savaşçıların 6.Skilleri Eklendi.
9)Tüm Karakterlerin Beceri Kitapları Sorunsuz Düşmektedir.
10)Yeşil ve Mor Pot Efektleri Eklendi.
11)Fileste 250 Levele Kadar Exp Gelebilir.Configlerden 250 Levele Kadar Ayarlayabilirsiniz.Şuanki Hali 105 Level Sınırıdır.
12)Beceri Kitapları İçiçe Okunabilir.
13)PM Flood İle Olan Kick Hack Engellendi.
14)5Lİ Envanter Sistemi Eklidir.
15)X Tuşunda Bonus Kontrol Etme Eklidir
16)Taskbarda Efsun Botu Eklidir.
17)Fısıltıya Saat Gösterme,Level Gösterme ve Arkadaş Ekleme Eklendi.
18)Işınlanma Ve Oyuna Girişte 5 Saniye Envanter Açma Süresi Eklendi.
19)f5 Tuşunda 7 Lİ Efsun Botu Eklendi
20)F6 Tuşunda Hızlı Ekipman Eklendi.

RESİMLER

NPC SLOT SAYISI ESKİ HALİNE GETİRİLDİ.

nAD1A0.png

TAG SİSTEMLERİ EKLENDİ

Oyuniçi Etkinliklerden Kazanan Oyunculara [KRAL] Tagını Verdiğinizde Üzerlerinde Kral Simgesi Çıkmaktadır.

07ZOq8.png

Aynı Şekilde Lonca Turnuvalarında Kazanan Loncaya [KRAL] Tagını Verdiğinizde Tüm Lonca Üyelerinin Üzerinde Kral Lonca Simgesi Çıkar.

39VyDA.png

Envanter Sayısı 5 Adet

pRDrg0.png

Oyun Seçenekleri Menüsüne Oto Toplama Ve Hızlı Kanal Değiştirme Eklendi.

N5oMqO.png

Başlangıçta Perfect Yüzüğü Verir.Yüzükte Lycan Skilleri Eklenmiştir.Aynı Şekilde Karakter Değiştirme Yüzüğünede Lycan Eklenmiştir.

ZLqGDa.png

Linkler

VirüsTotal

Full Pack Boyutu Yüksek VirüsTotal Yok O Yüzden Kendi Bilgisayarımda Tarattım

AAbBqL.png

MiniPackta Çıkan Virüsler Exelerde Olan Virüslerdir.Zararsız Olduğunu Öğrendikten Sonra İndiriniz.(Yok Keylogger Trojen Cart Curt Demeyin Boşuna) Elinizde Wolfmanlı Herhangi Bir Filesin Exesi Var İse Kullanabilirsiniz Güvenmeyenler.

Çalışan Freebsd Sürümü :9.1 & 9.2 Mysql 5.0 5.5 & 5.6

Farklı Sistemlerde Sorun Çıkartabilir.

GM Şifre : 12345

Mysql Şifre : kanatsana

NOT: Diğer Paylaşılan Fileslerde GM Kodları Oyuncular Tarafından Yazılabiliyordu.Bu Sorun ve Birkaç Sorun Giderildi.Ayrıca MiniPack İçerisindeki Kurulum Dosyasını Okuyun Sorunsuz Şekilde Kurabilirsiniz.

Yardım Almak İsteyenler Skype Adresimi Ekleyebilirler.

İyi Forumlar

Merhaba kardeşim gamenin sourcesi varmı acaba ? başka game kullansak lycan çalışırmı yine ?

Son düzenleme:
Neyi Bildiriyon Game+Db CrysisMt2 Değildir.Çift Makina Kur Bak Bakalım Aynımı Değilmi
Bir iki oynama ile ücretli satılan filesi wareze düşürülmesi kesinlikle yasaktır.
İstediğiniz kadar game+db değiştirin sonuçta satışta olan bir files.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri