HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
qweqweqweqweqwjsjsjjsjs Filesi İndirmişim :ASDASDASDASD Filesin Game Dosyasını İndirip P Yüzüğünü Aldım Sadece Lycan Ekli Benim Serverimde Ticaret vb Herşeyi Yapılı Yani İndirmişimde İşime Yaramış VB Yav Kes Çeneni maxmi_list var honghong list yerine ? ben Crysismt2 Filesini Kullanıyorum Saten Cono Kes Çeneni Uza Benimle Uğraşacak Kadar Büyümedin Sen !
Crysismt2 filesını kullanan adam neden bodoslama "lycan ekli" files konusuna atlar bilmiyorum ama, farkındaysan tüm fileslar Maxmi&Blackforce v3.6 altyapısıyla geliştiriliyor. Bu yüzden maxmi_list kalmış olabilir. Her neyse.
Game+DB dosyaları üzerinde kaynak kodları olmadan değişiklik yapamazsınız. 40 npc slot olayıda tamamen Game+DB+Client ilgilendiren bi olay. Yani sızdırılan warez dosyalar üzerinde değişiklik yapıp sunulmamış, umarım anlarsınız.
Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar SizlerLe Yeni Çıkan Karakter 'Lycan' ın Ekli Olduğu Yeni Server Filesi Paylaşacağım Server Files Tamamiyle Sorunsuzdur.Daha Önce Paylaşılanlardan Farklı Sorunları Giderilmiş Halidir.
Özelliklerden Bahsedeceğim.
Game Sürümü : 40K
DB Sürümü : 40K
Client :28 K
1) TR İle Güncel İtem & Mob Proto Eklidir
2)Sorunsuz Şeytan Kulesi
3)Sorunsuz Katakomb ve Ejderha Odası
4)Kırmızı Ejderha Kalesi ve Nemerenin Gözetleme Kulesi Sorunsuz Çalışmaktadır.
5)Ejderha Simyası,Kostüm Sistemi,Enerji Sistemi ve Kemer Sistemi Sorunsuz Çalışmaktadır.
6)Yeni Gelen Efsunlar Eklendi.Efsun Botlarına Eklendi Sorunsuz Çalışmakta.
7)Ticaret ve Npclerin Slot Sayıları TR Tipi Yapıldı.
8)Savaşçıların 6.Skilleri Eklendi.
9)Tüm Karakterlerin Beceri Kitapları Sorunsuz Düşmektedir.
10)Yeşil ve Mor Pot Efektleri Eklendi.
11)Fileste 250 Levele Kadar Exp Gelebilir.Configlerden 250 Levele Kadar Ayarlayabilirsiniz.Şuanki Hali 105 Level Sınırıdır.
12)Beceri Kitapları İçiçe Okunabilir.
13)PM Flood İle Olan Kick Hack Engellendi.
14)5Lİ Envanter Sistemi Eklidir.
15)X Tuşunda Bonus Kontrol Etme Eklidir
16)Taskbarda Efsun Botu Eklidir.
17)Fısıltıya Saat Gösterme,Level Gösterme ve Arkadaş Ekleme Eklendi.
18)Işınlanma Ve Oyuna Girişte 5 Saniye Envanter Açma Süresi Eklendi.
19)f5 Tuşunda 7 Lİ Efsun Botu Eklendi
20)F6 Tuşunda Hızlı Ekipman Eklendi.
RESİMLER
NPC SLOT SAYISI ESKİ HALİNE GETİRİLDİ.
![]()
TAG SİSTEMLERİ EKLENDİ
Oyuniçi Etkinliklerden Kazanan Oyunculara [KRAL] Tagını Verdiğinizde Üzerlerinde Kral Simgesi Çıkmaktadır.
![]()
Aynı Şekilde Lonca Turnuvalarında Kazanan Loncaya [KRAL] Tagını Verdiğinizde Tüm Lonca Üyelerinin Üzerinde Kral Lonca Simgesi Çıkar.
![]()
Envanter Sayısı 5 Adet
![]()
Oyun Seçenekleri Menüsüne Oto Toplama Ve Hızlı Kanal Değiştirme Eklendi.
![]()
Başlangıçta Perfect Yüzüğü Verir.Yüzükte Lycan Skilleri Eklenmiştir.Aynı Şekilde Karakter Değiştirme Yüzüğünede Lycan Eklenmiştir.
![]()
Linkler
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VirüsTotal
Full Pack Boyutu Yüksek VirüsTotal Yok O Yüzden Kendi Bilgisayarımda Tarattım
![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.MiniPackta Çıkan Virüsler Exelerde Olan Virüslerdir.Zararsız Olduğunu Öğrendikten Sonra İndiriniz.(Yok Keylogger Trojen Cart Curt Demeyin Boşuna) Elinizde Wolfmanlı Herhangi Bir Filesin Exesi Var İse Kullanabilirsiniz Güvenmeyenler.
Çalışan Freebsd Sürümü :9.1 & 9.2 Mysql 5.0 5.5 & 5.6
Farklı Sistemlerde Sorun Çıkartabilir.
GM Şifre : 12345
Mysql Şifre : kanatsana
NOT: Diğer Paylaşılan Fileslerde GM Kodları Oyuncular Tarafından Yazılabiliyordu.Bu Sorun ve Birkaç Sorun Giderildi.Ayrıca MiniPack İçerisindeki Kurulum Dosyasını Okuyun Sorunsuz Şekilde Kurabilirsiniz.
Yardım Almak İsteyenler Skype Adresimi Ekleyebilirler.
İyi Forumlar
Kardeş öncelikle files guzel eyw ta simdi aklima takilan bazi sorular var no.txt varmı +40k fileslerin clientlerindemidir sorun bilmiyorum bazi bkların isimleri yok birde game nekadar guvenli mob_drop_item.txt vs son cikan itemler eklimi ? bunlari cevaplarsan sevinirim
Kardeş öncelikle files guzel eyw ta simdi aklima takilan bazi sorular var no.txt varmı +40k fileslerin clientlerindemidir sorun bilmiyorum bazi bkların isimleri yok birde game nekadar guvenli mob_drop_item.txt vs son cikan itemler eklimi ? bunlari cevaplarsan sevinirim
Son Çıkan İtemler Eklidir.Gameye Ne Kadar Güvenilir Kişiye Göre Değişir.Bazı BKların İsimleri Yok Derken ? Metinleri Kestiğinizde İsimsiz Bk mı Atıyor ? Metinleri Kestiğinizde Kitapları Sorunsuz Atması Lazım.GM Kodu İle 53003 Heralde Tam Hatırlamıyorum İsimsiz Bk Gösterebilir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)