HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ulan Panel Bebesı Benden Ve Dıger Userlerden Çaldıgın Itemlerle Mıllete Sekıl Koyma Enerjı Yerını Çekmemenden Anladık Zaten Arenada Enerjı Bugu Yapdıgınızı Senı Hırsızlıkdan Banlatamadım Belkı Ama Sana Bugdan Çok Guzel Ban Attırıcam
Tebrıkler Redfenix
Demek arenada enerji bugu yapıyorum hmm peki o fotoğrafta arenadamıyım ulan işte oyundan anladıgın o kadar beynin işlev yapmıyor bu arada beni kimle karıştırıyosan vaz geç artık alırım aklını ben kimseye benzeme hadi defol

Durum ortada kör müsün arena setine atıyomusun şu dakika diyecemde kaçıyosun bea bida video alıyım inkar üstüne inkar yalan üstüne yalan![]()
Kimse sizin kadar yalancı olamaz merak etme daha arena diyor senin çölde eenerjili 14 atıp bana arenada 14 atman normalmi enerjili vurduğunu arenada aynı vuruyosun ve süsürekli 12 13 atiyosun ne hikmetse enerjili vurduğun damageleri arenada vurman normal mi? Arenada vs atmadığımı defalarca söyledim ha illa vs diyorsan gelirsin çöle 2 ci 10-0 vakasını yaşatırım burda millete masum numarası yapma burda].
Son düzenleme:
Kimse sizin kadar yalancı olamaz merak etme daha arena diyor senin çölde eenerjili 14 atıp bana arenada 14 atman normalmi enerjili vurduğunu arenada aynı vuruyosun ve süsürekli 12 13 atiyosun ne hikmetse enerjili vurduğun damageleri arenada vurman normal mi? Arenada vs atmadığımı defalarca söyledim ha illa vs diyorsan gelirsin çöle 2 ci 10-0 vakasını yaşatırım burda millete masum numarası yapma burda].
​Setine çok güveniyorsan arena gelirsin videolu atarız setine burda boş yapma

Arena olmasa napıcaksınız eskiden arena mı vardı vs atmak istersen çöle beklerim..​Setine çok güveniyorsan arena gelirsin videolu atarız setine burda boş yapma![]()
Milletten çalıp çırpdığın itemlerle adam olunmuyor ha bu arada LugonShera değilim diye rol kesme çok komik oluyosun
![]()
Tebrik ederim kardeşim ;D
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)