HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Milletten çalıp çırpdığın itemlerle adam olunmuyor ha bu arada LugonShera değilim diye rol kesme çok komik oluyosun 

Kimseden çaldğım bişey yok ben hala sözümün arkasındayım bu arada VaSSaGo İsimli Karakterin İtemleriyle Adam Olmuyosun He Bu arada Arenadan Kaçıncada Adam olmuyosun Rezil Oluyosun Rezil Geldin rezil Gidicen 

la alp . ahmet olum sakin la .. olum saçmalamayın halil diyorlar hala
alp knka ahmeti tanıyorum ben arıyorum seni konuşalım yanlış kişi ama bilgin olsun halil olsa keşke ah ah keşke halil olsa gevşegin yüzünden seti sattım 0 yanga sözü var set çekcem die hala gelcek oyuna açmıyorda telefonu keşke dediğin gibi halil olsa la knka ... yanlış kişi 
halil ebeni ... anladın sen eğer görüyorsan
)
alp knka ahmeti tanıyorum ben arıyorum seni konuşalım yanlış kişi ama bilgin olsun halil olsa keşke ah ah keşke halil olsa gevşegin yüzünden seti sattım 0 yanga sözü var set çekcem die hala gelcek oyuna açmıyorda telefonu keşke dediğin gibi halil olsa la knka ... yanlış kişi 
halil ebeni ... anladın sen eğer görüyorsan
)Konuyu kirtletme bi oyun için nasıl bu kadar yalan söylüyebiliyorsunuz pes doğrusu 10-0 rezil olan kim çok belli
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)