HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Birader sen şakamışın vs atmayı sen istedin ben Arena atmam dedim yenilince yok item aldı onu bunu dedin konuşma seslerini artırma bana , çölde el alamıyosun arena da beni kesebilmen normal mi ?Adamım olayları bil öyle gel arena vs atmam dedi ben arena atalım dedim sonra yok dedi çöl geçtik kaskım eksik oldugu için kesti sonradan arenaya geçtik keseceğini sandı heralde 4-1 kesilirken vsnin bitmesine 1 el kala modemi resetleyerek oyundan çıktı rezil olan o oyunu öğren gel ayık biraz![]()
Alp hayırdır halil felan yazıyonda ben oyunda yokum bunu biliyosun sende benim adımı kullanma bidaha oyuna giirdğimiz yok gelmiş halil LugonShera Deyip duruyosunuz o oyunda yokum ben artık kafanıza sokun bunu senle telefondada konustuk alp burda gelip benim ismimi yazmamın mantıgı ne bidaha şöyle şeyler yapma bu arada tebrkler...
Ulan Panel Bebesı Benden Ve Dıger Userlerden Çaldıgın Itemlerle Mıllete Sekıl Koyma Enerjı Yerını Çekmemenden Anladık Zaten Arenada Enerjı Bugu Yapdıgınızı Senı Hırsızlıkdan Banlatamadım Belkı Ama Sana Bugdan Çok Guzel Ban Attırıcam
Tebrıkler Redfenix
Tebrıkler Redfenix
Birader sen şakamışın vs atmayı sen istedin ben Arena atmam dedim yenilince yok item aldı onu bunu dedin konuşma seslerini artırma bana , çölde el alamıyosun arena da beni kesebilmen normal mi ?
Durum ortada kör müsün arena setine atıyomusun şu dakika diyecemde kaçıyosun bea bida video alıyım inkar üstüne inkar yalan üstüne yalan
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)