Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

RedFenix 10 - 0 LenquaR(LugonShera)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RedFenix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konuyu kirtletme bi oyun için nasıl bu kadar yalan söylüyebiliyorsunuz pes doğrusu 10-0 rezil olan kim çok belli

:m08:Bencede rezil olan çok belli oluyor ben kesildim 10-0 kaçmadan delikanlıca durdum sonuna kadar senin gibi vs bitmeden kaçmadım aslanım

Halilmisin nesin anlamam ama rezil olan burda sensin bence. senin 10-0 kesildiğin birini kesebilecegini iddaa etmen bile saçma . Burda kaçtın falan diye saçmalama

Halilmisin nesin anlamam ama rezil olan burda sensin bence. senin 10-0 kesildiğin birini kesebilecegini iddaa etmen bile saçma . Burda kaçtın falan diye saçmalama

Adamım olayları bil öyle gel arena vs atmam dedi ben arena atalım dedim sonra yok dedi çöl geçtik kaskım eksik oldugu için kesti sonradan arenaya geçtik keseceğini sandı heralde 4-1 kesilirken vsnin bitmesine 1 el kala modemi resetleyerek oyundan çıktı rezil olan o oyunu öğren gel ayık biraz ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri