berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Kovalayan slot ayarlama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan halegna01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Merhaba ben bazı slotlarında nasıl kraliçe örümcek peşinden gidiyorsa bazı slotlarında öyle kovalamasını istiyorum ayarını bilen var mı ? Kraliçe örümceğinde kovalamamasını istiyorum teşekkürler şimdiden

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba ben bazı slotlarında nasıl kraliçe örümcek peşinden gidiyorsa bazı slotlarında öyle kovalamasını istiyorum ayarını bilen var mı ? Kraliçe örümceğinde kovalamamasını istiyorum teşekkürler şimdiden

Navicat> Mob_proto
Stünlardan ai_flag stünuna gel ve "..." tıkla çıkan pencerede AGGR seç agresif oluyor. Reboot at ve kullan.

Resimli anlatım.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Rep vermeyi unutma ;)
İyi forumlar
Slotu agresif slot yapman lazım. Mob_proto (nav+locale_de/tr) dahil slot özelliklerinden agresif yapman lazım.

Örneğini verdiğin slotun mob_proto'da özelliğine bak. Yanılmıyorsam AGRESIVE gibi bir şeydi. Bir kontrol et dene.

Navicat> Mob_proto
Stünlardan ai_flag stünuna gel ve "..." tıkla çıkan pencerede AGGR seç agresif oluyor. Reboot at ve kullan.

Resimli anlatım.

99x2c.png

nnZ3h.png

1hOKf.png

Rep vermeyi unutma ;)
İyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri