Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Login ve loading ile alakalı bir sorum var

Kreanthe

Level 1
Üye
Konular
11
Online süresi
2d 10h
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Ay
Başarım Puanı
27
MmoLira
949
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Soldaki filesta giriş yapıldığı zaman veya loading kısmında o siyahlık yok nasıl tabir ediliyorsa artık :D sağdaki filestaki gibi olmasını istiyorum da bir türlü bulamadım ne gerek var diyebilirsiniz evet ama ben detaycı adamım seviyorum ufak detayları yardımcı olabilecek varsa sevinirim şimdiden teşekkürler :D

Bu gösterdiğim bir sistem mi veya introloginde olan bir şey mi ben tam olarak anlamadım hızı vs ayarlanabiliyor yardımcı olabilecek birisi var mı :D

Fastloading ekliceksiniz birde root içerisindeki introloading.py den arkapilan kararmasını ayarladığın bir yer var oradanda onu ayarladığında istediğin gibi olur

Fastloading ekliceksiniz birde root içerisindeki introloading.py den arkapilan kararmasını ayarladığın bir yer var oradanda onu ayarladığında istediğin gibi olur
Fastloading ekli bende hocam kendi filesimda ama bu kararma olayı yok bir bakayım introloading dosyasına

Fastloading ekli bende hocam kendi filesimda ama bu kararma olayı yok bir bakayım introloading dosyasına
bak bende gece eve geçicem nerede ne yapman gerektiğini yazarım sana şuan işdeyim ondan bakamıyorum

bak bende gece eve geçicem nerede ne yapman gerektiğini yazarım sana şuan işdeyim ondan bakamıyorum
Tamamdır hocam teşekkür ederim beraber bakabilirsek çok iyi olur bende iş yerindeyim de :D

çokta zor bişey değil introselectin destroyunda hide yap peşine 1 sn sleep ekle yeter

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri