yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı 1-120 Files Nasıl 1-99'a Çevrilir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rido1997
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 666

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar arkadaşlar,

1-120 bir files var, ben bu filesi içindeki pet sistemi, simya sistemi vb şeyleri çıkarıp, 1-99 oldschool bir sunucu haline getirmek istiyorum. Bunları yaparken nelere dikkat etmeliyim ? yani örnek level sınırını 99 yapmayla bu iş bitiyor mu ? yoksa core,game, syserr yememek için client/source tabanlı "sakın unutma, şunları da yapmalısın" diyeceğiniz şeyler var mı ? şimdiden bilgilendirecek üstadlarıma çok teşekkürler.

Bir de arkadaşlar kullandığım files/clientte oyundaki tüm sesler kaldırılmış, bunları nasıl geri ekleyebilirim ?

Son düzenleme:
Level sınır değişmeniz ve drop içerklerini kendinize göre vs level özeliğini hepsinin ayarlanması gerek yani anlıcağınız bazı seyler elden geçmesi gerek core gibi vb hatta almazsınız bu tarz seylerden önemli olan düzgün bir sekilde yapmanız

Level sınır değişmeniz ve drop içerklerini kendinize göre vs level özeliğini hepsinin ayarlanması gerek yani anlıcağınız bazı seyler elden geçmesi gerek core gibi vb hatta almazsınız bu tarz seylerden önemli olan düzgün bir sekilde yapmanız
Çok teşekkürler. Bu olayla ilgili değerli bilgilelerini paylaşabilecek ve tavsiyeler verecek kişilerin de mesajlarını beklerim üstadlar.

Sistemleri python ya da source taraflı kapatabilirsin. Droplar ve mobların verdiği exp değerleri ile oynamalısın. Kesinlikle itemlerin satıcıda satılan fiyatıyla yere satış fiyatlarını kontrol etmelisin. Lycan, simya, kuşak gibi sistemleri kapatmalısın. Genel 1 - 99 yapısında olan oyunları inceleyerek daha rahat ilerleyebilirsin diye düşünüyorum.

Sistemleri python ya da source taraflı kapatabilirsin. Droplar ve mobların verdiği exp değerleri ile oynamalısın. Kesinlikle itemlerin satıcıda satılan fiyatıyla yere satış fiyatlarını kontrol etmelisin. Lycan, simya, kuşak gibi sistemleri kapatmalısın. Genel 1 - 99 yapısında olan oyunları inceleyerek daha rahat ilerleyebilirsin diye düşünüyorum.
Çok teşekkürler üstadım. Yavaş yavaş başladım çalışmalara. Acelem yok, 1 ay gibi bir sürede bir files çok rahat adam edilebilir diye düşünüyorum, zaten forumda birçok kaynak ve rehber mevcut, yavaş yavaş öğrene öğrene yapıyorum. Her birinize ayrı ayrı teşekkürler. Başka önerileri olan varsa, mutlaka duymak isterim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri