Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Güncel kostümleri serverime nasıl eklerim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hevesli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 148

Hevesli

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
21
Online süresi
9d 11h
Reaksiyon Skoru
39
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 10 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
540
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar Plechito'nun ücretsiz kostümlerini oyunuma eklemek istiyorum. kostümlerin efektleri var ayrıca kanatlar da var. bunları nasıl eklemeliyim internetten biraz araştırdım ama nasıl yapacağımı bulamadım birde sunucumda unisex kostüm sistemi var yani 1 itemi kadın erkek farketmeksizin giyebiliyor. Nasıl ekleyebilirim nelere dikkat etmeliyim cevaplarsanız sevinirim

Merhaba öncelikle yapmanız gereken şey item protoya yeni zırh kodları eklemek diğer zırhlardan kopyalayıp item kodunu değiştirerek devam edebilirsiniz. Bu 1.aşamadır.. 2 aşama oluşturulan zırha benzersiz (tıpkı ıd gibi) bir value3 kodu oluşturmak, bu kodu bir köşeye not ediniz. Zırhımızı oyuna tanıttık(reload p kullanabilir ya da reboot atabilirsiniz) Son aşamada warrior.msm assasian.msm vesaire dosyalarımızı editlemek o da şu şekilde oluyor yine diğer bir kodu kopyala yapıştır yapın ama hair olmasın. Kopyalanan kodu editleyiniz. Oluşturulan eşsiz value3 kodu, zırhın gr2si ve dds leri. Zırhımız kullanımda olacaktır dosya yollarını kontrol etmeyi unutmayınız.Eğer yapamazsanız özel mesaj atınız.Akşam yardımcı olayım

çok teşekkürler deneyeceğimm

internetten izleyerek yaptım tşkler <3

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri