Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Verdiğin Kısım statü puanlarının ve affectlerin hesaplanmasıyla ilgili bir kısım - fonksiyondanda anlaşılacağı gibi(void CHARACTER::ComputePoints()) -
gelelim verdiğin kod'a
if (GetHP() > GetMaxHP())
PointChange(POINT_HP, GetMaxHP() - GetHP());
if (GetSP() > GetMaxSP())
PointChange(POINT_SP, GetMaxSP() - GetSP());
2side aynı işlevde birisi hp diğeri sp için
Kafanı fazla yormamak içinrolleyes
tek tek anlatayım
yani özetle hp sp overflow diye geçen olay hamle ile alakası yok(overflow içinde işe yaramıyor orası ayrı)Kod:if (GetHP() > GetMaxHP()) eğer bulunan hp büyükse maks hpden PointChange( POINT_HP, GetMaxHP() - GetHP()); yeniden düzenle hp puanını maks hpden çıkart bulunan hpyi
hamle olsa orda SKILL_TANHWAN yazar yada madem hp düşüyor spnin işi ne değil mi?
Söylemiştim ama kafa basmıyor sanırım
Zaten çorladığın yerde açıklamışlar

Seni Çok Seviyorum Koray Ya Hiç Çaba Sarf Etmiyorum Kendi Kendini Rezil Etmeyi Başarıyorsun
Devam Dök İçini Dök Kendini Daha Rezil Etmek İstersen Buyur yaz 
Bu arada Yöneticilerden Ricam Yorumları Lütfen Silmeyin Rahatsız Etmiyor Aksine Kendi Seviyesini Belli Ediyor 

Adamsın be biz Türkler geliştiriyoruz kendimizi bu oyun mevzusunda iyice
alıntı yaparak evet...
alıntı yaparak evet...
Ben konu actigimda herkes yazicak birsey buluyor

Ben konu actigimda herkes yazicak birsey buluyor![]()
sana bi lafım yok ben o arkadaşa söyledim türkler bu işte gelişiyor diyorda bizim geliştiğimiz felan yok öteden beriden alıyoruz. kendi kendine bişey başarıp yapanda parayla satıyor yabancılarda böylemi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)