Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Sau Reng'e Dün Verdim Banım acılınca bu gün paylaştım diffi kendim çıkarttım ayrıca yabancı forumlarda gezmiyorum TÜRK'üm Ve TÜRK Forumlarında Dolaşırım Ayrıca Lafla olmaz link at bakalım cidden paylaşılmışmı Paylaşıldıysa bile kendim yaptım ben kendi kapasitemi biliyorum gerisi önemli değil
![]()
Yabancı Forumlarda Gezmiyorsan 4 envanteri nerden buldun bakalım
kendim buldum deme inanmam 
Sen Uberin Fakesimisin yoksa![]()
Tamam Kardeşim Biz Birşey Bilmiyoruz sen Devoleypırsın Git Şimdi Rezil ettim Diye Hava At Sen Yorum Attıkça Eğlenicek Birşeyler Çıkıyor İyi Güldürüyorsun Bizi Devam devam.
Yabancı Forumlarda Gezmiyorsan 4 envanteri nerden buldun bakalımkendim buldum deme inanmam
![]()
Yabancı Forumlardan Kodlar Aldım Önceden Sonradan Dahada Yabancı forumlara girmedim bi deve girdim diff paylaştım o kadar.
Tamam Kardeşim Biz Birşey Bilmiyoruz sen Devoleypırsın Git Şimdi Rezil ettim Diye Hava At Sen Yorum Attıkça Eğlenicek Birşeyler Çıkıyor İyi Güldürüyorsun Bizi Devam devam.
developer , Oyuna göre ayrılan bir geliştiriciliktir , bi nevi sende developersin havalı kardeş 
Çok bilmiş best developer en iyi kodır kardeşimizdeveloper , Oyuna göre ayrılan bir geliştiriciliktir , bi nevi sende developersin havalı kardeş
![]()
EPVP adlı foruma geri dönebilir misin boşa fazlalık etme hadi güle güle.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)