Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bora (Allwip) Veledi Konudan Gidermisin![]()
Yediremedin Galiba ALLWIP Ayağına yatıyorsun , ALLWIP İle Alakam Yok . epvp girip araştır istersen biraz
, hadi sen soruma cevap ver bakalım
millete türk forumlarında hava atarsın ofsetlerin bile cyber-gamers'de paylaşılmış 
Senin gibi seviyesiz birinimi araştırıcazYediremedin Galiba ALLWIP Ayağına yatıyorsun , ALLWIP İle Alakam Yok . epvp girip araştır istersen biraz, hadi sen soruma cevap ver bakalım
millete türk forumlarında hava atarsın ofsetlerin bile cyber-gamers'de paylaşılmış
![]()

Senin gibi seviyesiz birinimi araştırıcaz![]()
Sen Uberin Fakesimisin yoksa

Yediremedin Galiba ALLWIP Ayağına yatıyorsun , ALLWIP İle Alakam Yok . epvp girip araştır istersen biraz, hadi sen soruma cevap ver bakalım
![]()
Sau Reng'e Dün Verdim Banım acılınca bu gün paylaştım diffi kendim çıkarttım ayrıca yabancı forumlarda gezmiyorum TÜRK'üm Ve TÜRK Forumlarında Dolaşırım Ayrıca Lafla olmaz link at bakalım cidden paylaşılmışmı Paylaşıldıysa bile kendim yaptım ben kendi kapasitemi biliyorum gerisi önemli değil 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)