Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
#Silinebilir .
Bora İşsizsin Ve Belli kuyruk acın var belliki sen kendine birşeyleri yediremiyorsunki buraya gelip yorum atıyorsun içinde bi huzursuzluk var bi acı var bi kin nefret öyle olmasa buraya gelip yorum atmazdın Sadece Gülüyorum Sana

Bora İşsizsin Ve Belli kuyruk acın var belliki sen kendine birşeyleri yediremiyorsunki buraya gelip yorum atıyorsun içinde bi huzursuzluk var bi acı var bi kin nefret öyle olmasa buraya gelip yorum atmazdın Sadece Gülüyorum Sana![]()
Ah kardeşim ah yeni bir moda çıkarmışsınız yediremeyince milletin nicklerinimi takıyorsunuz epvp'de beni bilen bilir turkmmo'da eskiden Ahmettr adlı hesabım vardı malesef banlanmış. yeni hesap açtım geldim sana libin mantığı şudur diyim dedim nasıl bir kudurma etkisi yarattıysa sende abim bilemiyorum o resimleride facebook adresinden buldum . kafana takılmasın nerden buldun felan diye .
Ah kardeşim ah yeni bir moda çıkarmışsınız yediremeyince milletin nicklerinimi takıyorsunuz epvp'de beni bilen bilir turkmmo'da eskiden Ahmettr adlı hesabım vardı malesef banlanmış. yeni hesap açtım geldim sana libin mantığı şudur diyim dedim nasıl bir kudurma etkisi yarattıysa sende abim bilemiyorum o resimleride facebook adresinden buldum . kafana takılmasın nerden buldun felan diye .
Tamam Kardeşim En İyi Sensin Sana Daha Fazla Yorum Atmıyıcam Bak Dalgana Kendi Hayal Dünyanda Yaşamaya Devam Et

Tamam Kardeşim En İyi Sensin Sana Daha Fazla Yorum Atmıyıcam Bak Dalgana Kendi Hayal Dünyanda Yaşamaya Devam Et![]()
Attıkça Yere Giriyorsun Atma Bencede Çünki Çok Güldüm Gülmekten Karnıma Ağrılar Girdine biliyim m* 2-3 saati görünce birden aydınlanma oldu bikere ibre aşada inmiyo![]()
İnternetim duzelince bakalım ama rebootda bozulmasi sacma geldi stabil calisirken.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)