HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaş klavye erkekligini baya seviyor herhalde birde efeyle ve canla vs atcakmis çocuk harbinden salak amk herneyse He bu arada efeyle kocumlu flan konuşma senin çene bağını ... Veletlere bak ağa boylelerinim setini alacaksın vsde ama adam baya bi kiviriyo gelmez herhalde :S
Caner Arkadaş yeni kardeşim ayıkır zamanla sıkıntı yok hatırlatırız kendimizi tekrar

VurucuEvrika Öncelikle benim paso şeftali bastığımı iddaa ediyor hatta Kuranın üstüne yemin ediyor bende kuranın üstüne yemin ederim basmadığıma Sana gelince ufaklık paso otuyosun ama ıcraat yok ben beklıyorum nınjanı bugun ıstedıgın saatte gırerım yada suranlada gel kes beni o kadar guvenıyosan burdayım öyle işine gelen videoları almakla olmaz bu işler acizliğini şimdi daha iyi anlıyorum :ka19:
Ben ''VurucuEVREKA'' kör deilim yinede söylerim bunu kimin şeftali basıp basılmadıgı belli oluyor oraya gidip şeftali basıpta burdada konuşma tamam mı.Orda seni tekte keserim şeftalide bas tamam.Sura gelse tekte 3 skilliksin.
ADAM OL AKILLI OL OYUNUN OYNA YAZDIGIMIZ ŞEYLERİDE YALANLAMAYA ÇALIŞMA VİDEOLAR VAR ORDA AĞLIYOSUNUZ BEN BİŞİ DEMİYORUM BAŞKA...
Son düzenleme: