HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
babasi izin vermiyormusda giremiyomus dÜmenlere bak la kac yaŞindasin daha subyen adammi oldun daha don oydun bugun koktun ne ayaksin sen kocum he tel İrtİbat verde dertleŞelİm var bİ yakindan tani bakalim beni bi karsi karsiya gel bakalim benimle ne yapacaksin cok merak ettim bÖyle klavye abİlİĞİyle olmaz bu İŞler anladin senin gİbİ gencleri cok harcadim ben adam ol o abisi kocum laflariyla seni cogaltmasinlar senin kasinan bi yerin var oraya bi namlu girmesin bence dikkatli ol canimi sikma benim canini sikarim senin kralanada eyvallahim olmadi bu zamana kadar beni taniyan bilir sanada tanitiriz kendimizi kocum sikinti yok xdeist sen veya diger abileriniz gelsin beni siz kesmessiniz cocugum anladin seni buyutur piyasaya salmasinida bilirim elbistandada elimiz var sukur ordada gerekirse seni buldurur orda ne yaptircaksam orda yaptiririm burda bana ahkam kesme ahkamini realde kes dikkat et suratinin yeri deĞİŞmesİn. EĞer kendine bu kadar da cok guveniyosan burdayiz sknti yok kocum. Oyun icin olmeyi bayilmak sanma tarİhe gecer İsmİn sonra anladin. Bİrdahada yorum atacaksan oyle ukala ukala yorumlar atma yok keserim yok bİcerİm yok ben Şuyum ben kralini gordÜm senin gibiler etek gİyİp dolaŞti pİyasada seninde sonun aynisi olmasin velet yaŞin kadar konuŞ benim canimi sikma at hirsizi suratinda meymelet yok . Bide benden bulma bulacaĞini iyice karartmiyim seni gocmen senİ.
KLAVYE ABİSİ DİYENE BAK FACEYE BAKINCA SENİN ARKAN VIZ VIZ ETTİ.
OYUNDA SENİ KESERİZ KESERİZ ANLAMAZSIN YİNE KONUŞUCAN BUNU BİLDİĞİMİZ İÇİN.
ASIL SENİN YAŞININ KAÇ OLDUGU BUNDAN ANLAŞILIYOR.ÇOK KONUŞMA İŞİ GÜCÜ YOK FORUMDA DOLAŞIYOR OYUNDA İLERLEYEMEDİGİ İÇİN ....:m08:
Son düzenleme:
KLAVYE ABİSİ DİYENE BAK FACEYE BAKINCA SENİN ARKAN VIZ VIZ ETTİ.
OYUNDA SENİ KESERİZ KESERİZ ANLAMAZSIN YİNE KONUŞUCAN BUNU BİLDİĞİMİZ İÇİN.
ASIL SENİN YAŞININ KAÇ OLDUGU BUNDAN ANLAŞILIYOR.ÇOK KONUŞMA İŞİ GÜCÜ YOK FORUMDA DOLAŞIYOR OYUNDA İLERLEYEMEDİGİ İÇİN ....:m08:
OYUNDADA BELLI KIMIN NE OLUP OLMADIGI SEN HERYERE ATLAMA KALKAMASSIN SONRA AYIKTIN SEN BENI KOCUM
SONRA BENI SEY EDEN YOKMU DIYE DOLAŞIRSIN PIYASADA KAYBOL BAKIM ABILERININ ARASINDAN YAŞIN YETMES SENIN YURRU TENEKE SENİ SES CIKARTIYOSUN 
,Öncelikle Ne Bu Şiddet Ne Bu Celal ! Yarası Olan Gocunur! Ciyak Ciyak Bağırıyorsun kuyruna basmışım gibi.(Kim Bilir Belkide Öyledir.)
Canım benim bana destan yazıp edebiyat parçalama. uzunnn uzadıya yazıp ahkam kesme kısa ve öz ol. sen bukadar uzun yazınca bişiler yazdımmı zannettin ordan. Burdan Okuyunca Dönüp Aktarıp Ayı şeyleri yazmışsın hep aynı dalavere. Şunu bikere söyleyim anlamasanda ben "babama söz verdim" dedim dimi elimden aldı veya alır demedim. Ben "ASTSUBAYLIK SINAVINA HAZIRLANIYORUM KOÇUM Sana Harcıyacak Vaktim Yok Benim Ben Gerçek Hayatıma Yatırım Yapıyorum. " senin gibi veya diger ezik arkadaşların atlamayın.Herşeye maydonoz Olmayın.Sıçtınız Bari suvamayın.
Şunuda belirtmek isterim sen 2 kişiyi yanına alıp deist'e laf atıyorsun ama deist sizi "sikine bile sürmüyor" bunuda bilin istedim. burada uzun uzadıya ürüme. Face bakıp hala yaş soruyorsan 22, ama inanmıcan için söylememiştim ama söyleyim buradan. Senin facanı aşa aldım DEFALARCA oyunda ama sen yine aynı sensin. sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zormuş onu anladım.
Ha neden yazmadıgıma gelince benim işim gücüm sen degilsin ben Termik Santrallerinde İşim vardı oradaydım ve gece 1de eve geldim.Tabi sen cahilsin Daha termik santral nedir bilmezsin. Aç Google amcana Elbistan Termik santralleri yaz çıkar.
O videoya rağmen hala konuşuyorsun ya ben sana ve yancılarına bişi diyemicem" YENİLEN PEHLİVAN GÜREŞE DOYMAZMIŞ" desem konuyu özetler.
Biraz uzun oldu çünkü okadar agladınki hepsine anca bukadarla kurtardım Abisi.Benim yazımın hiçbir kelimesinde laf atma veya palavra yok Senin her lafına bir karşı cevabım var tamamını okursan.Aslında Videomda Bütün Cevaplar Var Ama SİZ GÖREN KÖRLER GÖRMEZSİNİZ.
Oyundan sogutmaya gelince, eger sen beni sogutamazsan adam degilsin Abisi, Tamammı Koçum, Daha fazla roman yazma çünkü Artık sana Cevap yazmıcam.
Sizin gibiler çoook geldi geçti sizde tarih olcaksınız.Burada konu açıp Yanına Çagıramandan Belli Ne mal olduğun.Oyunu Bıraktı Gerceğe Atladı Bi Anda.
Bu arada Sen faceni ver bakayım senin Sıfatına bakalım Cevapların hiçbirince face yok kandine güvenemiyorsun Bari belli etme.
BAHANELERE DEVAM BURADAN. SEN SÖYLEMEDEN BEN SÖYLEYİM BU YAZDIKLARIMIN HER BİRİNE YİNE BİR BAHANE YAZACAKSIN BİLİYORUM YAZMANA GEREK YOK. HERKES SİZİN NE MAL OLDUGUNUZU ANLADI SİZ ÜÇÜNÜZDEN BAŞKA CEVAP YOK BURADA HERKES GİRİP İNCELİYOR KONUYU.SEN GÖREMEZSİN AMA DIŞARIDAN BAKAN ADAM HERŞEYİ BÜTÜN ÇIPLAKLIGIYLA GÖRDÜ ve OKUDU.KENDİNİZİ DAHA FAZLA AŞALAMAYIN.
BEN SENİ ÇÖZDÜM SEN KUYRUGUNA BASILINCA CİYAKLIYANLAR'DANSIN. SENİ MUHATTAP ALMICAM BİLMİŞ OLASIN.
LAN TENEKE S.G BÜYÜDE GEL KARŞIMA O ZAMAN AL KISA VE ÖZ CEVAP SANA BURDA SALSAFON YAPMA BANA YÜRRÜ BOŞ SENI OKUMADAN CEVAP ATTIM MESAJINA HABERIN OLA YOK SUNA HAZIRLANIYOMUS YOK BUNA AZ AT LA MODEMIN DURUYO FRUITY DEI STEDIGIN ALIRSIN SIMDI KONUMDAN BSG BAKİM YÜRÜ KENDİ CÖPLÜĞÜNDE ÖT SALSAFON YAP ANTEN SENİ ADAM SANDIK ESSE NEYSE
BILEN BILIYOR SENI ADAM ETTIM BIRAZDA MADAM EDİYİM İYİ FORUMLAR KOCUM KRALINIZ GELSIN BENI BILEN BILIYO YERIMDEYIM ONUN ICIN AGLIYOR KARDESIN HER YERDE MYLIFE SOYLE BOYLE DIYE KIMSE TAKIYORMU YOK BIZI BILEN BILIR PAŞAA SEN BURDA SÜRÜN AĞLA
BEN xDeist i Kesiyorum GELDE KURTAR İYİ FORUMLAR BENIM KONUMDANDA BSG ABİSİ .... YÜZYILIN EZİGİ ADAMA LAF YETİŞTİRİYON ADAMDAN ALINTI YAPIP MESAJINI SİLİYORSUN ACİZ.BEBE OLDUGUNU ÇOK BELLİ EDİYORSUN BİDE UTANMADAN İSTEK Mİ ATTIN OYYYY ACİZZZ.SANA ANCAK GÜLERİM ADAM SINAVA HAZIRLANIYOM DİYOR BEBE DAHA FALAN FİLAN ATMA DİYON EZİK YALAN BORCUMU VAR FACESİNE BAKTIMİ,VİDEODA İZLEDİM ADAM ÇOK HAKLI AMA SEN DANSÖZ GİBİSİN. ABLAM BÜYÜDE GEL SEN HELE FACENİ VER SENİNDE FACENİ GÖREMEDİK ABLAM KORKUYON MU ADAHA LAF ATIYON ADAMMISIN LAN SEN EN ÇOKTA NEYE ÜZÜLÜYORUM VARYA ÇOKLUK ÇOCUKLA UGRAŞIYOZ
OYUN YETMİYOR BİRDE FORUMDA...O ATTIGIN LAFLARI TOPLA BİRYERİNE MONTALA KOÇUM.
ŞİMDİ GİTTE KUMDA OYNA..
OYUN YETMİYOR BİRDE FORUMDA...O ATTIGIN LAFLARI TOPLA BİRYERİNE MONTALA KOÇUM.
ŞİMDİ GİTTE KUMDA OYNA..