mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

xDeist REZİLLİĞİ....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IKaBuSKaoSI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Fruity,MyLifeDead,Tajmahal size bişi demiyorum xDeist i tanıyan Tanır canlarım benim.Beni merak ettiyseniz sadece siz degil sv bizi iyi tanır 3 ünüz tek bana gelin dicem ama nerde şehirden çıkmıyorsunuz ki :D NEYSE MYLİFE Bİ ARA 1-1 DİYOR BANA SAVUNMALARA BAK KOÇUM SONRA İFTİRA AT

BOL BOLL İZLERSİNİZ ARTIK.

CernoALFA ve VurucuEVREKA ""ESKİLER İYİ TANIR YENİLER İSE ÖRNEK ALIR...""

Son düzenleme:
fruity,mylifedead,tajmahal size bişi demiyorum xdeist i tanıyan tanır canlarım benim.beni merak ettiyseniz sadece siz degil sv bizi iyi tanır 3 ünüz tek bana gelin dicem ama nerde şehirden çıkmıyorsunuz ki :d neyse mylİfe bİ ara 1-1 dİyor bana savunmalara bak koÇum sonra İftİra at

bol boll İzlersİnİz artik.

cernoalfa ve vurucuevreka ""eskİler İyİ tanir yenİler İse Örnek alir...""

kocum bu saatlerde ben isteyim ayrica bu video eski bi video carin toplanma aŞamasi nerdeysen gel simdi atalim vs sikinti yok ben sozumun eriyim ayrica kocumlu konusma abinden buyugum velet 12 yasindasin daha 2o yaŞindayim fotoĞrafa bak gel oyle kocumlu konus sanal alemde bile olsa buyugunu kucugunu bil paŞam oyundayim 7 24 acigim pma t gel istedigin yerde istedigin vsyi atalim yigenim

Bak yigenim benim, asıl sen bak öyle konuş tarih gözüküyor şubat 2 2015 neresi eski canım ? daha 10 gün önce? bide çarın toplanma vakti diye bana havamı atıyon lan ezik sen çar toplarken ben jinnoyu parçalıyordum seni nekadarda kessem sen yine kıvıracan ha bu arada facemide vereyimde abine bak öyle konuş KOÇUM.

Bidahada artislik yapma senin kıralın gelsin havada karada keserim KOÇUM Orada KıVIRTANDA BEN DEĞİLIİM AYRICA.

ASLINDA SENİ ZEVK İÇİN YİNE KESERİMDE BABAMA SÖZ VERDİM YAZA KADAR YOKUM.AMA Bİ ARA SIRF SENİ KESMEK İÇİN GİRECEM UNUTMA TEKRAR VİDEO ÇEKİP ATACAM BEKLE BENİ KOÇUM

bak yigenim benim, asıl sen bak öyle konuş tarih gözüküyor şubat 2 2015 neresi eski canım ? Daha 10 gün önce? Bide çarın toplanma vakti diye bana havamı atıyon lan ezik sen çar toplarken ben jinnoyu parçalıyordum seni nekadarda kessem sen yine kıvıracan ha bu arada facemide vereyimde abine bak öyle konuş koÇum.

Bidahada artislik yapma senin kıralın gelsin havada karada keserim koÇum orada kıvirtanda ben deĞİliİm ayrica.

Aslinda senİ zevk İÇİn yİne keserİmde babama sÖz verdİm yaza kadar yokum.ama bİ ara sirf senİ kesmek İÇİn gİrecem unutma tekrar vİdeo Çekİp atacam bekle benİ koÇum

senin ben klavye abiligini ... Anladin sen senin yasin kac la benle boyle konusabiliyosun sen toto senİ tİpe bak at hirsizi adammi oldun 2 gunde sen kralin gelsin olm jinniyu parcaliyomusta bilmem neymise ne farkeder olm kralin gelsin oyunda filan gormiyim seni biyerde sana bu saatten sonra rahat yok anlaŞildi kaŞiniyor oran da senin belli sanada sirada gelecek abisi sikinti yok beklİyorum abİsİ senin gibileri realde gormek isterim oyle elbistan hirsizi ordan yazmakla olmuyor bu İŞler realde gÖrÜselİm sikinti yok tabİ oyunda gibi olmaz sonun daha belirli bİ sonucla karŞi karŞiya geleceksİn ama ben simdilik bisey demiyorum icrat gosterecem kocum evdekİnede selam sÖyle.

VurucuEvrika Öncelikle benim paso şeftali bastığımı iddaa ediyor hatta Kuranın üstüne yemin ediyor bende kuranın üstüne yemin ederim basmadığıma Sana gelince ufaklık paso otuyosun ama ıcraat yok ben beklıyorum nınjanı bugun ıstedıgın saatte gırerım yada suranlada gel kes beni o kadar guvenıyosan burdayım öyle işine gelen videoları almakla olmaz bu işler acizliğini şimdi daha iyi anlıyorum :ka19:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri