Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Virtual Box ve Visual Studio 2013

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkayata
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 699

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar kusura bakmayın bu konular hakkında pek bir bilgim yok bu yüzden konu açıyorum. Forumu araştırdım fakat anlayabileceğim bir şey bulamadım. Kendi game dosyamı düzenlemek istiyorum. Ne yapmam gerek ? Virtual box kurmadan yapabilir miyim ? Birkaç arkadaş Visual Studio 2008 kullan 2013 olmaz diyor doğru mu bu ? Core dosyası ne demek ? İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar. Lütfen forumdaki konulara bakabilirsin diyecek arkadaşlar post kasmak için yorum atmasınlar. İyi akşamlar.

Visual Studio 2008 veya 2013 kullanabilirsiniz hepsi aynıdır. Sadece sürüm ve görsellik farkı vardır.
Files editleme konusunda çok bir bilgim yok malesef , ama editlemek için editleyecegin filesi biyere kurman gerekiyor önce onun dışında bilen arkadaşlar yazsa daha iyi olur.

Files'te bulunan Game dosyasını edit'leyebilirim değil mi ? Daha doğrusu source dedikleri bir şey var 6.92 Gb onu indirdim. Ne yapacağım şimdi ? Virtual Box ile bunu kuracağım ya sonra bu konuda bilgili bir arkadaş Skype adresini yazarsa sevinirim. İyi forumlar.

visual studio ile client editlenir tabi elinde source dosyaları varsa. piyasadaki client source dosyaları visual studio 2008 ile build edilebiliyor. game dosyanı oluşturmak istiyosan @Vectors un açtığı konudaki 6.3 gblik vdı yı indirip virtual box ile açacaksın gerekli komutlar konuda verilmiş bakarak yapabilirsin

visual studio ile client editlenir tabi elinde source dosyaları varsa. piyasadaki client source dosyaları visual studio 2008 ile build edilebiliyor. game dosyanı oluşturmak istiyosan @Vectors un açtığı konudaki 6.3 gblik vdı yı indirip virtual box ile açacaksın gerekli komutlar konuda verilmiş bakarak yapabilirsin

Visual Studio sadece Client için o zaman. Virtual Box da game ve db için. Doğru mu anladım hocam ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri