romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı visual studio 2013 kurulum bittikten sonraki warningler.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Milyoner Yapım
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 955

Milyoner Yapım

Level 4
TM Üye
Konular
7
Online süresi
2h 29m
Reaksiyon Skoru
186
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 9 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
440
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba format attım geçen. Programları yüklerken sıra visual studio 2013 geldi onu kurdum. Fakat sonunda warningler verdi, ben umursamadım. Client build ederken hata veriyorken bir arkadaşım aynı src'yi build ettiğini, söyleyip öyle bir hata yok diyor. formatı tekrar attım ve kurarken yine aynı warningler çıkınca, size sormak istedim. Bu bölüme, konu açmaktan nefret ediyorum nedense.

Adsiz836dcd0f1c08ff0f.png

Bu sorunu nasıl çözerim? kurduktan sonra yapmam gereken bir şeymi var, yoksa kurmadan önce yapmam gereken bir şeymi ?

Biraz Bekleteceğim İnternetim Havale Geçiriyorda :D

Buyrun burdakine gidip indirin kurun sorun çıkmayacaktır
İndirmeye başladım. sana güvendim sitenin adını görünce , formattan önce pc de o kadar programın hepsini o siteden aldım :) teşekkür ederim.

İndirmeye başladım. sana güvendim sitenin adını görünce , formattan önce pc de o kadar programın hepsini o siteden aldım :) teşekkür ederim.
Benim Sürekli kulladığım sitelerden biridir Şimdiye kadar Sıkıntı çıkarmadı Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bu devirde İnsanın insanlara ihtiyacı var maallesefki :D

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri