xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Virtual Box ve Visual Studio 2013

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkayata
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 699

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar kusura bakmayın bu konular hakkında pek bir bilgim yok bu yüzden konu açıyorum. Forumu araştırdım fakat anlayabileceğim bir şey bulamadım. Kendi game dosyamı düzenlemek istiyorum. Ne yapmam gerek ? Virtual box kurmadan yapabilir miyim ? Birkaç arkadaş Visual Studio 2008 kullan 2013 olmaz diyor doğru mu bu ? Core dosyası ne demek ? İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar. Lütfen forumdaki konulara bakabilirsin diyecek arkadaşlar post kasmak için yorum atmasınlar. İyi akşamlar.

Virtual box demek sanal pc alanında kullanılan bir yazılımdır. sanırım bunu size diyen kişi yaptığınız değişikleri denemek için sunucu gibi kullanamanız için bunu size söyelmiş. core dosyası denilen şeyde adı üstünde oyunun çekirdek sistemini ifade etmektedir ve c++ ile düzenlebilir. şayet herangibi bir kodlama bilginiz yok ise bu bahsettiklerinizi yapmanız malesef olası değildir.

Virtual box demek sanal pc alanında kullanılan bir yazılımdır. sanırım bunu size diyen kişi yaptığınız değişikleri denemek için sunucu gibi kullanamanız için bunu size söyelmiş. core dosyası denilen şeyde adı üstünde oyunun çekirdek sistemini ifade etmektedir ve c++ ile düzenlebilir. şayet herangibi bir kodlama bilginiz yok ise bu bahsettiklerinizi yapmanız malesef olası değildir.

Visual Studio 2008 yerine 2013 kullanamaz mıyım ? Maxmi & BlackForce Files'ını kullanacağım onu ne kullanarak düzenlemem gerek ?

Visual Studio 2008 veya 2013 kullanabilirsiniz hepsi aynıdır. Sadece sürüm ve görsellik farkı vardır.
Files editleme konusunda çok bir bilgim yok malesef , ama editlemek için editleyecegin filesi biyere kurman gerekiyor önce onun dışında bilen arkadaşlar yazsa daha iyi olur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri