- Konular
- 223
- Reaksiyon Skoru
- 218
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 148
- MmoLira
- -18
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
gm oyunda değilken şikayet ettiğinde gm nerden bakabilecek bu şikayete
Konuyu açtık birkaç arkadaş sağ olsun sen dahil ilgi verdiniz en azından sizleri mağdur etmeyim bir sonraki derdede şikayetleri nasıl geri çekeriz gm karakter ile ona bakalım kardeşim sıkıntı yok
Mysql da tablo oluştur diyor farkındaysan o tabloya kaydedilecek.
Hazır sql dosyalarını da paylaşırsan trspp arkadaşlar için daha iyi olur aslında.
Ayrıca şunu da söylemek istiyorum bende krallık seçim questi var. Mysql tabanlı. Kim ne zaman oy vermiş kime oy vermiş görebiliyorsunuz ve şu ana kadar yapılan krallık seçimlerine nazaran hat safhada güzel bir quest.
Fakat paylaşmıyorum çünkü bu forumda kimse emeklerini önemsemiyor. Yorum yok rep yok beğeni yok bi sağol demek yok ya. Üstüne üstlük gider senin konunu çalar ben yazdım diye de paylaşır.
Mesela: Oyun Dakikasına Göre Ep Verme QuestiAdam gibi değer verseler ne questler paylaşırım da burada. Gerek yok başkası üstüne konmasın bende kalsın questim.![]()
Haklısın bi yönden 2-3 gün önce bir quest yazdık paylaştık 40 kişi indirdi +400 hit aldı fakat bir teşekkürü çok görenler oldu
fakat ne yaparsın benimkide hobi olsun boş iken yazıorum

Teşekkürler,
Kısmındaki sorguyu,PHP:local varmibak = mysql_query10("select * from player.player where name='"..kimietti.."'") //veri tabanında böyle bir oyuncu varmı baktımolarak düzeltmen daha verimli olur.Senin kodun verin tabanında sadece "name" kısmında arama yapıyor fakat tüm verileri seçiyor, "select *" komutu tüm verileri seçer fakat, "select name" yaparsan sadece "name" kısmını seçer.PHP:("select name from player.player where name='"..kimietti.."'")
Öncelikle yorumun için teşekkürler kardeşim..
Haklısın el alışkanlığı select *from sql deyince hemen el gidiyo

- Konular
- 223
- Reaksiyon Skoru
- 218
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 148
- MmoLira
- -18
- DevLira
- 0
Mysql da tablo oluştur diyor farkındaysan o tabloya kaydedilecek.
Hazır sql dosyalarını da paylaşırsan trspp arkadaşlar için daha iyi olur aslında.
Ayrıca şunu da söylemek istiyorum bende krallık seçim questi var. Mysql tabanlı. Kim ne zaman oy vermiş kime oy vermiş görebiliyorsunuz ve şu ana kadar yapılan krallık seçimlerine nazaran hat safhada güzel bir quest.
Fakat paylaşmıyorum çünkü bu forumda kimse emeklerini önemsemiyor. Yorum yok rep yok beğeni yok bi sağol demek yok ya. Üstüne üstlük gider senin konunu çalar ben yazdım diye de paylaşır.
Mesela: Oyun Dakikasına Göre Ep Verme QuestiAdam gibi değer verseler ne questler paylaşırım da burada. Gerek yok başkası üstüne konmasın bende kalsın questim.![]()
Bu arada benimde aslında dün aklıma krallık değilde başkanlık şeçimi şeklinde gelmişti demek sen yazdın onu bak sölemesen az daha yazıp paylaşcaktım kanka
neyse bende bir lig sistemi yazıyorum kayıt eşleşme vs felan fulll oto olacak yarın akşama paylaşırım- Katılım
- 3 Eki 2012
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Teşekkürler devamını bekliyorum 

- Konular
- 6,740
- Online süresi
- 2d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 2,176
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 509
- MmoLira
- 2,783
- DevLira
- 0
Teşekkürler
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)