HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kaçak Simyacı Sistemi, haritalarda rastgele ortaya çıkan gizemli bir NPC etkinliğidir. Bu simyacı uzun süre aynı yerde kalmaz ve belirli aralıklarla farklı haritalarda ortaya çıkar. Oyuncular Kaçak Simyacı’yı bulabilmek için sürekli haritaları keşfetmek zorundadır.
Kaçak Simyacı’yı bulan oyuncular özel craft tariflerine, gizli eşyalara ve değerli takas seçeneklerine erişebilir. Sistemde event coinleri, efsun nesneleri, kostüm parçaları, boss çağırma kağıtları ve birçok özel ödül bulunur.
Simyacı’nın yeri sürekli değiştiği için sunucu içerisinde sürekli bir hareketlilik oluşur ve oyuncular arasında “Simyacı nerede çıktı?” heyecanı yaşanır. Bu sistem oyuncuların yalnızca farm yapmasını değil, aynı zamanda haritaları aktif şekilde dolaşmasını ve etkinliklere katılmasını sağlar.
Kaçak Simyacı Sistemi sayesinde oyun dünyası daha canlı, rekabetçi ve eğlenceli hale gelir.
ir.
Kaçak Simyacı’yı bulan oyuncular özel craft tariflerine, gizli eşyalara ve değerli takas seçeneklerine erişebilir. Sistemde event coinleri, efsun nesneleri, kostüm parçaları, boss çağırma kağıtları ve birçok özel ödül bulunur.
Simyacı’nın yeri sürekli değiştiği için sunucu içerisinde sürekli bir hareketlilik oluşur ve oyuncular arasında “Simyacı nerede çıktı?” heyecanı yaşanır. Bu sistem oyuncuların yalnızca farm yapmasını değil, aynı zamanda haritaları aktif şekilde dolaşmasını ve etkinliklere katılmasını sağlar.
Kaçak Simyacı Sistemi sayesinde oyun dünyası daha canlı, rekabetçi ve eğlenceli hale gelir.
Kod:
quest kacak_simyaci begin
state start begin
when login begin
if game.get_event_flag("simyaci_x") == 0 then
kacak_simyaci.spawn_simyaci()
end
end
function spawn_simyaci()
local map_index = number(1, 3)
local x = 0
local y = 0
local map = 0
if map_index == 1 then
map = 1
x = 469300
y = 964200
elseif map_index == 2 then
map = 21
x = 55700
y = 157900
elseif map_index == 3 then
map = 41
x = 969600
y = 278400
end
game.set_event_flag("simyaci_map", map)
game.set_event_flag("simyaci_x", x)
game.set_event_flag("simyaci_y", y)
mob.spawn(20095, x, y, map, 1)
notice_all("[Etkinlik] Kaçak Simyacı diyarın bir yerinde ortaya çıktı!")
end
when 20095.chat."Kaçak Simyacı" begin
say_title("Kaçak Simyacı")
say("Beni bulmayı başardın demek...")
say("")
say("Herkes benim peşimde.")
say("Fakat özel eşyalarımı yalnızca")
say("beni bulan cesur savaşçılara veririm.")
say("")
local secim = select("Özel Sandık", "Efsun Nesnesi", "Ayrıl")
if secim == 1 then
if pc.get_money() < 50000000 then
say("Yeterli Yangın yok.")
return
end
pc.change_money(-50000000)
pc.give_item2(50011, 1)
say_reward("Özel sandığı aldın.")
elseif secim == 2 then
if pc.get_money() < 25000000 then
say("Yeterli Yangın yok.")
return
end
pc.change_money(-25000000)
pc.give_item2(71084, 1)
say_reward("Efsun nesnesini aldın.")
end
end
when kill with npc.get_race() == 20095 begin
notice_all("Kaçak Simyacı ortadan kayboldu!")
end
end
end
Gibi gibiSimyayı kaç yollamı alıyoruz![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)