- Konular
- 223
- Reaksiyon Skoru
- 218
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 148
- MmoLira
- -18
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Başarilar güncel olarak quest anlatimlarinizi bekliyorum.
konuya yeterli ilgi verilmedi kimse görüşünü belirtmedi siz hariç bu yüzden anlatımı yapmayacağım malesef
- Konular
- 94
- Online süresi
- 6h 50m
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 146
- DevLira
- 0
konuya yeterli ilgi verilmedi kimse görüşünü belirtmedi siz hariç bu yüzden anlatımı yapmayacağım malesef
Benim sizdeki bilgiye muhtacim. Bana kalirsa anlatmanizi tavsiye ederim. Konunun neden bu kadar az ilgi olduğuna gelicek olursak, genelleme "web-panel,server-files" bölümünde aktif olduğu için olabilir. İstersen bir laç quest üzerinde değin, eğer ilgi tekrardan az olursa, konuyu olduğu gibi birak ve güncelleme.
- Konular
- 80
- Online süresi
- 2m 38s
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 94
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
gm oyunda değilken şikayet ettiğinde gm nerden bakabilecek bu şikayete
- Konular
- 58
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 21d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 478
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 7,800
- DevLira
- 0
Mysql da tablo oluştur diyor farkındaysan o tabloya kaydedilecek.gm oyunda değilken şikayet ettiğinde gm nerden bakabilecek bu şikayete
Hazır sql dosyalarını da paylaşırsan trspp arkadaşlar için daha iyi olur aslında.
Ayrıca şunu da söylemek istiyorum bende krallık seçim questi var. Mysql tabanlı. Kim ne zaman oy vermiş kime oy vermiş görebiliyorsunuz ve şu ana kadar yapılan krallık seçimlerine nazaran hat safhada güzel bir quest.
Fakat paylaşmıyorum çünkü bu forumda kimse emeklerini önemsemiyor. Yorum yok rep yok beğeni yok bi sağol demek yok ya. Üstüne üstlük gider senin konunu çalar ben yazdım diye de paylaşır.
Mesela: Oyun Dakikasına Göre Ep Verme QuestiAdam gibi değer verseler ne questler paylaşırım da burada. Gerek yok başkası üstüne konmasın bende kalsın questim.

- Konular
- 248
- Online süresi
- 3h 52s
- Reaksiyon Skoru
- 439
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 75
- DevLira
- 0
Teşekkürler,
Kısmındaki sorguyu,
olarak düzeltmen daha verimli olur.Senin kodun verin tabanında sadece "name" kısmında arama yapıyor fakat tüm verileri seçiyor, "select *" komutu tüm verileri seçer fakat, "select name" yaparsan sadece "name" kısmını seçer.
PHP:
local varmibak = mysql_query10("select * from player.player where name='"..kimietti.."'") //veri tabanında böyle bir oyuncu varmı baktım
PHP:
("select name from player.player where name='"..kimietti.."'")
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)