-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

Hem Öğrenelim hem paylaşalım (DEV KONU)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trspp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Başarilar güncel olarak quest anlatimlarinizi bekliyorum.

konuya yeterli ilgi verilmedi kimse görüşünü belirtmedi siz hariç bu yüzden anlatımı yapmayacağım malesef

konuya yeterli ilgi verilmedi kimse görüşünü belirtmedi siz hariç bu yüzden anlatımı yapmayacağım malesef

Benim sizdeki bilgiye muhtacim. Bana kalirsa anlatmanizi tavsiye ederim. Konunun neden bu kadar az ilgi olduğuna gelicek olursak, genelleme "web-panel,server-files" bölümünde aktif olduğu için olabilir. İstersen bir laç quest üzerinde değin, eğer ilgi tekrardan az olursa, konuyu olduğu gibi birak ve güncelleme.

gm oyunda değilken şikayet ettiğinde gm nerden bakabilecek bu şikayete

gm oyunda değilken şikayet ettiğinde gm nerden bakabilecek bu şikayete
Mysql da tablo oluştur diyor farkındaysan o tabloya kaydedilecek.
Hazır sql dosyalarını da paylaşırsan
trspp arkadaşlar için daha iyi olur aslında.
Ayrıca şunu da söylemek istiyorum bende krallık seçim questi var. Mysql tabanlı. Kim ne zaman oy vermiş kime oy vermiş görebiliyorsunuz ve şu ana kadar yapılan krallık seçimlerine nazaran hat safhada güzel bir quest.
Fakat paylaşmıyorum çünkü bu forumda kimse emeklerini önemsemiyor. Yorum yok rep yok beğeni yok bi sağol demek yok ya. Üstüne üstlük gider senin konunu çalar ben yazdım diye de paylaşır.
Mesela:
Oyun Dakikasına Göre Ep Verme QuestiAdam gibi değer verseler ne questler paylaşırım da burada. Gerek yok başkası üstüne konmasın bende kalsın questim. :)

Teşekkürler,
PHP:
        local varmibak = mysql_query10("select * from player.player where name='"..kimietti.."'")        //veri tabanında böyle bir oyuncu varmı baktım
Kısmındaki sorguyu,
PHP:
("select name from player.player where name='"..kimietti.."'")
olarak düzeltmen daha verimli olur.Senin kodun verin tabanında sadece "name" kısmında arama yapıyor fakat tüm verileri seçiyor, "select *" komutu tüm verileri seçer fakat, "select name" yaparsan sadece "name" kısmını seçer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri