HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kendi kendine konuşmak, kendi kendine bir şeyler söylemeye çalışıyorsun mete bir gün umarım başarırsın.Benim muhatabım olamazsın hiç bir zaman bak yine söylüyorum.Mitomani hastası olmuşsun sen.senin ufuk dedgnle bnm aramda 10 dk waradam bzm mahallede oturuyor sayılır neden muhattab olmasn ?
kişilerde kendi söylediği yalana inanma hastalığıdır. Bu tür hastalar hatalarını örtmek için sürekli yalana başvururlar.
Son düzenleme:
Akıl Yaşta değil baştadır Fiziksel olarak buyuk olman birşeyi dğiştirmiyor beyin yasın benden kucukGelin yapalim burda klavye abiliği yapma kırarım kemiğini lise 2 ye giden çocuğa bak sen bu kadar iddialı konuşuyorsun güvendiğin tek şey bu oyun mu gelin yapalim. Sura vs si atmayi , sura vs lik item dizmeyi benden öğrendin 130 level çar vermedim diye tripler attin gerçi yaşına uygundur 15 yaşında olduğun için.
Geçen gün bir yorum attım silinmiş yorumum hani düzceye gelicem bu hafta dedim de sen birden ben istanbula taşındım demiştin ? Telefonu aç dediğim de yanımda dedem var izin vermiyo demiştin , ama oyuna girince yan çarlardan küfür edip kaçmayı iyi bilirsiniz , kendine ait 130 level çarın bile yok burağin erdincin verdiği çarlarla gelmiş burda şekil yapmaya çalışıyorsun en fazla 110 level çarın oldu 130 level bir çar bile satın alamadın.
Ely2 de benim fazlalık setlerden birini satıp aldığım yeni editler bile sende nedense bunları hiç hatırlamazsınız.
O çok güvendiğin burakın skype da bana yalvardıklarını da unutmuşsunuz çarını banlattığımda türkayda vardı hatta yok ben çebiyi çok severim türkay bey , özür dilerim çebi , türkay dur lütfen bi dinle vs. vs. dedikleri de gelmez şimdi aklına
Bu kendini beğenmiş burak zamanında ben kanser hastasıyım diye kendini acındırırdı bana siz ne erkekliğinden bahsediyorsunuz ?
He eğer de öyle bir şey varsa bin beter olur umarim![]()
Ne kadar sahtekar oldugunuda zamanla öğrenmiş oldum zamanında senin hakkında denilenleri kaale almadım ya ona pişmanım benAkıl Yaşta değil baştadır Fiziksel olarak buyuk olman birşeyi dğiştirmiyor beyin yasın benden kucukNe kadar sahtekar oldugunuda zamanla öğrenmiş oldum zamanında senin hakkında denilenleri kaale almadım ya ona pişmanım ben
Sonuç Her Zaman İYİ Boş insanları Boşvericeksin

Mete bugün fırsatım olursa girmrye çalışıcam ve vs atıcaz ozaman yenersen Cryssa yazarsın tebrik ederim sen beni ömrü hayatın boyunca ne ely2de ne burda yendin sanırım 1 el atmam seni çok sevindirmiş olmalı srn gerçekten hasta olmuşsun azcık işe güce atıl tekrar söyliyorum sen beni hiç bir zaman yenemedin senle son kez ws atıcam artık yen beni gözünü seveyim okadar emeğin boşa gitmesin az para vermedin. Dediğim gibi son kez ws atıcam seninle sopa yedikçe güçlenirsin derler ya seninkide o hesap yiyorsun ama hala aynı haltsın 

Son düzenleme:
:m08::m08::m08::m08::m08::m08:Mete bugün fırsatım olursa girmrye çalışıcam ve vs atıcaz ozaman yenersen Cryssa yazarsın tebrik ederim sen beni ömrü hayatın boyunca ne ely2de ne burda yendin sanırım 1 el atmam seni çok sevindirmiş olmalı srn gerçekten hasta olmuşsun azcık işe güce atıl tekrar söyliyorum sen beni hiç bir zaman yenemedin senle son kez ws atıcam artık yen beni gözünü seveyim okadar emeğin boşa gitmesin az para vermedin. Dediğim gibi son kez ws atıcam seninle sopa yedikçe güçlenirsin derler ya seninkide o hesap yiyorsun ama hala aynı haltsın![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...